• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: mám několik účtů v jiných finančních ústavech a jejich vedení mě nestojí nic (výplata tam nechodí).
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELDE: A hlavně pokud ho budeš mít jako záložní, tak ti to vedení naúčtují. To u mBank neplatí, tam můžeš mít i mrtvé konto.
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Myšleno účet v jiné bance (-; Jiné banky ti totiž dají vedení zadarmo jen při určitém obratu (kde se ti nepočítají peníze z jiného tvého účtu), tedy tě nutí posílat si k nim výplatu a myslí si, že tím dosáhnou toho, abys platila převážně z jejich účtu a používala jejich karty.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NELDE: "mohou mít další účet, aniž by jim mBank cokoli naúčtovala" - myslel jsem, ze jde jen jedno mkonto na fyz. osobu, takze uz to neplati?
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: No jo, ale tohle není o vhodnosti/nevhodnosti ale o slibech. Lidé, co šli do mBank, věřili slibům, že ten produkt bude něco v blízké budoucnosti umět. A teď jsou právem zklamaní. Asi si neuvědomují, že mBank jim nebrání jít jinam, kdykoli chtějí, mohou mít další účet, aniž by jim mBank cokoli naúčtovala. A že díky mBank se ostatní banky chytily za nos. Osobně se mi na té stránce nelíbí ta levá část, protože nebýt mBank, tak to jiné banky nenabízely.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    ja vim ja si jen chtel popichnout...

obdobnou situaci jsem resil dneska na jinem foru...

je dany produkt a ten bud nekdo chce a nebo nechce... NECHCE -> at jde jinam. Nikdo ho nenuti pouzivat mBank... Az me mBank nebude stacit nebudu ji ocernovat (pokud me nenasere nefer jednanim nebo neokrade) ale pujdu jinam mno... ja v tom mam jasno.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: ne že bych si to nepřál. ale taky bych byl rád, kdyby OSN byla akceschopná organizace a myslím, že mám zhruba stejnou šanci to ovlivnit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    tak jim vytrete zrak tim ze vsechny sliby splnite ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    TANTRICK: Souhlas. Ono je na tom vidět, že by dotyčný rád ty služby u mBank užíval. Jen je zklamaný, že to není.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Nejlepší je emailová adresa: zbijeczka@nbank.cz (-;
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Já myslim, že to je marketingovej úspěch. Kvůli který jiný bance si dá někdo takovou práci, aby udělal takový pěkný stránky.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: negativní reklama také reklama ne? Spousta celebrit díky tomu buduje kariéru.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: ale i oni tam mají chyby... v nesplněných jsou i věci, které byly splněné - kalkulačka k hypotéce a karty s čipem k eMAXu.
    jinak - jestli má někdo dost času se s tím bavit, tak prosím. nicméně našeho právnika jsem musel krotit, protože je okamžitě chtěl žalovat... zatím se mi povedlo vysvětlit mu, že po něčem takovém jenom touží a že by to bylo brutálně kontraproduktivní...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VANEK: to není moje práce. Ale jednoho človíčka z mFóra.
    VANEK
    VANEK --- ---
    BUNDA: Super, akorát jsem "datum slibu" chápal jako kdy byl dán - chtělo by to ještě přidat sloupec.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BUNDA: :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VITI: to znamená, že je asi aktivní. poznáš to a) posláním peněz na daný účet (pokud je účet neaktivní, tak to nejde) b) posláním čísla žádosti mě do pošty, já to prověřím.
    VITI
    VITI --- ---
    Jak to je s aktivaci eMAX PLUS ?

Podal jsem zadost, prisel email, ze mne bude kontaktovat kuryr ohledne podpisu smlouvy ... za 10 minut prisel dalsi mail, ze konto je plne aktivni.
    V jakym to je teda ted stavu ?

Do mBank sem napsal, ale kdyby nekdo vedel, dik.
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    ADAMM: jj, netopejr, dik ze to resite
    pres webmail (horde) se k tomu dostanu, ale taky to neni uplnej ideal :) - muzu stahnout vsechny prilohy v zipu - 4 prilohy maji nazev "bez_n_zvu" a posledni je ten spravny HTML soubor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam