• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    tak zabku ne, prosim.

na strankach visi, ze vsechny prodejny ted prijimaji prevody slozenkou: v zabce na P7 prodavacka dnes rano nevedela, o co jde - kdyz jsem poukazal na vedle ni vystaveny letak, zavolala vedouciho prodejny, ten tusil, ale nemeli slozenky. kdyz jsem prisel po obede, (jina prodavacka, stejne cesky moc nehovorici) reklamovala spatne vyplnenou slozenku. potom ukazala vzor - chybel konstantni symbol; kdyz jsem ho chtel doplnit, rekla neprijmu, bojim. takze takhle.. :]
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DAMIAN: zpětné volání se dělá jen od 8 do 20. nemáš nějaký nepřijatý hovor z rána? jinak je ale asi nejrychlejší prostě zavolat ještě jednou.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DAMIAN: Jsem totéž řešil asi před měsícem a jak říká MRTVY_KENNY všechno byla záležitost několika minut...
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    MRTVY_KENNY: volal jsem až nějak večer, tak možná proto, nevim...každopádně už se neozvali...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DAMIAN: vcera overili a zavolaji dnes? 8) mi volali tak za 2 minuty, asi nejaka novinka.
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    ADAMM: co se týče toho mého včerejšího špatně zadaného hesla do IB (a zapomenutého hesla do mlinky), tak si na mlince ověřili pár údajů s tím, že mi během dneška zavolají zpět a problém vyřešíme...nikdo se dneska neozval...mám dál vyčkávat nebo to mám urgovat ? dík
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: nový registrační balíček by byl potřeba kdyby ti k tomu všemu ještě ukradli mobil...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Takze hlasim ze dneska uz to funguje...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: zavolají na registrovaný telefon, ověří další osobní údaje a je to. V krajním případě dostaneš nový přihlašovací(aktivační) balíček.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DAMIAN: normalne res pres mlinku, te nasmerujou.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Taky sem tu chybu uz videl...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    u me to bylo vcera i dneska... rano v praci ti to klidne i natocim na video ;-) protoze verim ze to tam bude.
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    SINISTER: To snad ne .)
    SINISTER
    SINISTER --- ---
    DAMIAN: tak to jsi ztracen.
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    zablokovaný mám jenom IB, do mlinky nevim jaké mam heslo...
    CASTER
    CASTER --- ---
    DAMIAN: jako ze mas zablokovanou mlinku i IB? tak to je asi zle :)
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    CASTER: teď se do něj nedostanu právě .)
    CASTER
    CASTER --- ---
    DAMIAN: v inetbankingu si nastavis nove...
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    kde najdu "číslice z hesla pro mlinku" ? (třikrát jsem zadal chybně heslo)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: pro vás je všechno složité :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam