• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    VXP
    VXP --- ---
    AAHHWISEGUY: protoze se ti to zapocitava dle aktualniho kurzu v den kdy se to strhava... navic mbank to zvlada jenom v EUR, takze zaplatis VISE prevod USD > EUR + 2% a pak jeste prevod EUR > CZK

jediny reseni je napsat primo na paypal at ti zmeni domaci menu na CZK a pak se to bude strhavat okamzite za tu cenu kterou vidis
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    Proc se mi zauctovavaji platby co jsem udelal pres paypal o draze nez se mi zobrazi ihned po platbe v nezauctovanych platbach? dam priklad, kupoval jsem neco za 99,90 USD a platba se mi v nezauctovanych objevila jako castka 2019,01,- CZK. Dnes se mi to konecne objevilo jako zauctovana polozka, ale za 2073,88,- CZK. Nechapu tenhle nepomer, stalo se mi to uz podruhe.

Je možné nějak přes internet zažádat o embosovanou kartu k mKontu? Jak dlouho by to travalo a kolik by stála?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Právě nezaúčovanou. Právě mi na mLince řekli, že reklamovat se dá až zaúčovaná. Nicméně tahle má datum zaúčtování až 2/6, takže se to asi vrátí.
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    ADAMM: aha díky
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: zaúčtovaná nebo v blokacích? rozumím-li správně, že jde už o zaúčtovanou platbu, tak volat na mLinku. případně i rovnou reklamovat v hotelu.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VIDOCQ: ona se zaúčtuje obvykle rychleji, ale 14 dní je maximální délka blokace.
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    ahoj mám takovej lamka dotaz :) .. proč trváná 14 dní než se zaúčtuje platba přes paypal??
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Mám ve výpisu autorizaci platby, která je neoprávněná (asi chyba hotelu). Jak to mohu zastavit?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    mel jsem pravdu... :) ted uz ale nebudu tak napjaty kdo mi ty penize posila :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: protože je to de facto dodaná funkce SMS pushe (export do souboru, který se pošle), nikoliv samostatná aplikace...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: proc se ve vypisech z email push zkracujou texty uriznutim a danim trojtecky? to to nemuze mit normalni format ala mesicni vypisy?
    treba orez popisu transakce na 12 znaku pochopim u sms, ale u emailu teda ne.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: ne. jde o to, aby byla nasazená úprava, která by zajistila, abyste vždy viděli jméno a příjmení (nebo název firmy), když dostáváte peníze. opačný problém by být neměl, protože - na rozdíl od řady jiných bank - my ty údaje posíláme v těch polích, v nichž to ČNB doporučuje (stejně jako RB nebo UniCredit - u příkazů z těchto a dalších bank by nikdy u nás problém být neměl, ale jiné banky to neposílají vždy v těch polích, které k tomu jsou). jsem optimista, myslím, že se to brzo zlepší.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Obávám se, že to je, že přestože zaplatíš, jsi urgován, že jsi nezaplatil, protože příjemce dostal neúplnou sadu informací o tvé platbě.
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    KOC256: ne, to ti na uctu pristane 4000 a ty to obratem identifikujes jako, ze jsou tvy ;-))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    co si kefalin tak predstavujete pod tym "identifikace plateb"?

To je to ze mi na uctu pristalo 4000Kc a ja dva tydny cekal kdo se ozve ze jsou jeho? :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: výš už je jen identifikace plateb ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: to nedělá on :) a jako pro nás tady v praze je to boj s prioritou #2.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    nediv se! klasický přístup... podej někomu prst a on ti urve celou ruku. čím více dáš tím více chtějí :)

jiné banky všechny posílají do kopru a všichni mlčí :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Přesvědč ho, ať se tváří, že letos budou zahraniční platby (-;
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KAREN: nicméně teď přišel kolega a tvářil se, že to pojištění letos bude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam