• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AXTHEB:
    nevim
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOC256: Ten web pisou taky polaci, ne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    jedna věc je mít produkt a druhá mít UF web nad hotovými produkty...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: když si představíš jak moc neřešitelný je roční trvalák, tak se přestaneš takhle ptát :-) Polská matka na vše kouká jinou optikou než český klient.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    no toho jsem se bal aneb jak vsechno udelat user friendly :(

if (ucet.getTyp() == 'emax' && ucet.getPocetUctu() == 0) System.out.println('"<a href="...">Nový příjemce</a>');

To je fakt tak težké ? :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: tak nula je u mBank populární číslo, ale na výpisech je jich na můj vkus moc (KS, VS, SS atd.) a k velké přehlednosti to zrovna nepřispívá.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    hm. s tema nulama si dal nekdo zalezet.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: možná v budoucnu zatím to funguje tak, že to vyplníš, autorizuješ sms a nakonec hláška: MAXIMÁLNÍ POČET PŘEDDEFINOVANÝC­H PŘÍJEMCŮ U TOHOTO TYPU ÚČTU JE 001.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    na eMaxu lze nyní mít více šablon příjemců? Alespoň v menu mám položku "Nový příjemce"...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    FEDAJKIN: souhlas s KOC256. Vývoj má bohužel pevně v rukou polská matka :-(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FEDAJKIN:
    mrzí? tys ho znal? asi dostatečně nesledují dění ale pro mě to je jen výměna pohlavára...
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Jaký si myslíte že měl ředitel Báča podíl na úspěchu mbank u nás a nakolik jeho odchod postihne vývoj, který u nás mBank teprve čeká? imho mi to mrzí.
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    nefunguje autorizace provádění šablony SMS kódem (vodafone), neví se kdy to zas poběží? sakra zrovna když to člověk potřebuje nejvic...
    MALKE
    MALKE --- ---
    BUNDA: U mě rychlé, sláva, třikrát sláva!:o)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    BUNDA: mě už to běhá rychle, a zatím jsem spokojen
    KAREN
    KAREN --- ---
    BUNDA: taky jsem si vcera vecer a dneska rikala, jestli to zpomaleni nema u me opozdeni ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: no nevím jak jsou na tom ostatní, ale aktuálně to mám zase pomalý jak prase :-(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Problémy s rychlostí odstraněny, snad definitivně.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: tak to bude vlastnost :-( Celkem často lezu do historie E-mail Push a ten nic z předchozího nesbalí. Vybraná karta ano. Sem si toho dříve nějak nevšiml.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: můžu screenshot? jako že bys kliknul na účty, pak třeba na mKONTO, a když přejdeš na karty, vybral kartu, tak ti i POTÉ zůstává vlevo menu účtu?? jinak to, že je vlevo rozbalené menu produktu, dokud nevybereš jiný, bylo i předtím a nic se s tím nezměnilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam