• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    POLINA
    POLINA --- ---
    Ahoj, včera jsem vybírala peníze z bankomatu Komerčky a peníze mi nevyjely. Z účtu se mi však strhly. Ve výpise ještě není platba zaúčtovaná , ale zůstatek už mám o tu částku nižší. Volala jsem na infolinku Komerčky a tam mi řekli, že musím na své pobočce Mbank podat reklamaci. Není to nějaká blbost? Proč bych dávala reklamaci na Mbank.? To bankomat nemá nějakou uzávěrku, kde mu budou peníze přebývat a zase mi je vrátí? Nemáte s tím zkušenost?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VOYTA: jinak to nebylo myšleno zle - jen jsem konstatoval fakta. už jsme měli pokusy o podvody s občankama a úvěrama, kde nějaký vykuk nesouhlasil s kopírováním dokladů - proto říkám, že se to řeší individuálně. ale je to možné. jinak já jsem sám byl na předání Big Brother Awards (http://www.slidilove.org/) a osobně pro to mám pochopení (i když zrovna tohle mi třeba nepřijde až tak zásadní, víc mi vadí jiné věci).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VOYTA:
    a nekdo nema cas na blbvosti ;-)

jo pravda je ze kazdy ma tu svoji uchylku (zvyk, volbu)
    VOYTA
    VOYTA --- ---
    ADAMM: diky za rady, s tim nemam problem (a nejsem ani jedno).
    KOC256: nechranim tim svoje soukromi. vim, ze toho mnoho nezmenim, ale je to proste vec se kterou nesouhlasim a tak ji nepodporuju. kdyby mi mbank odmitla poskytovat sluzby na zaklade neceho takoveho tak bych je proste nevyuzival. nekdo jiny treba ji jen zarucene prirodne pokalenou zeleninu nebo se vyziva v nakupu zbozi ktere zarucene nebylo vyrobeno s vice nez 10% detske prace :)
    VXP
    VXP --- ---
    MONKOK: maximalne 5 pracovnich dni... vetsinou 2-3
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    za jak dlouho budu mit penize na ucte, kdyz si tam vlozim hotovost na poste slozenkou?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VOYTA:
    ADAMM:
    OT/ takovi radoby ochranitele sveho soukromi me bavi...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VOYTA: well, pokud s tím máš problém, tak musíš dodat papír, že nesouhlasíš s pořízením kopie. takové případy se řeší individuálně (nejčastěji takto argumentují buď právníci nebo zloději).
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    A co když změnu trvalého pobytu vůbec nenahlásíš, stane se něco ?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Tak budes nahranej, vsadim se, ze ve vseobecnych podminkach to maj osefovany.
    VOYTA
    VOYTA --- ---
    ADAMM: Mhm, a co kdyz nechci poskytovat Mbank kopii sveho dokladu? Samozrejme predlozim k nahlednuti a k opsani udaju relevantnich pro podani zadosti. Mimochodem kdyz jsem si ucet zakladal kopii jsem neposkytoval a ani ted k tomu duvod nevidim.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    tak už jedou...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VOYTA: už jsem to psal na fórum... asi před půl hodinou udeřil do call centra blesk a všechno jim odpojil... :( měli by to rozchodit v náhradní lokaci, ale jestli to tak nespěchá, tak bych to nechal na zítra.

jinak ono je stejně lepší to udělat korespondenčně nebo na pobočce.
    http://www.mbank.cz/pruvodce/dokumenty/#tabs=1
    změna trvalé adresy a OP = dva formuláře. buď je ověří pracovník banky nebo se posílají ověřené (matrika, notář, OÚ) na korespondenční adresu. požadujeme kopii toho nového dokumentu.
    VOYTA
    VOYTA --- ---
    Ahoj, potreboval bych radu jak postupovat pri zmene trvaleho bydliste (a OP).

To se da tusim zmenit jen pres M-linku (ne pres IB)
    M-linka mi nezrala cislo klienta (ktere pouzivam v IB) v kombinaci s docasnym heslem pro M-Linku => Zadali jste nespravne cislo nebo heslo.
    Zmenil jsem si pres IB heslo na M-linku.
    Ted zadam jen samotne cislo klienta a hned po stisknuti krizku mne to zacne prepojovat na operatora. Nicmene to za chvili skonci a oznami mi to ze mam zavolat v pracovni dny mezi 7. a 22. hodinou a zavesi.

Ja mel pocit ze cvrtek je pracovni den, a pul sedme vecer je mezi 7. a 22. hodinou. Neco delam spatne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CAIDEL: kolegové mi napsali, že o problému ví, a řeší se. "please have patience", psali. tak snad to nebude trvat věky.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jj, včera mi to také podobně přišlo...
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    Email Push vs. The Bat - uz mi zase chodi jako priloha Part.att (Část.att), jeste pred par dny to bylo OK
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: do spamu sem koukala hned, diky)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KAREN: ne. probíhá to automaticky. mrkni do spamu, pokud ne, napiš mi do pošty, jaký máš nick a aktivuju to ručně.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: btw. to je bezny, ze i v tom foru trva x hodin, nez probehne registrace?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam