• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Adamm:
    Mám 3 dotazy:
    1. Poskytuje mBank nějaké výhodnější podmínky pro neziskové organizace?
    2. Je možnost mít u mBank transparentní účet?
    3 Má mBank nějaké CSR aktivity?
    Když tak prosím linky. (Nic jsem na stránkách přes vyhledávač nenašla.)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=140

chtěli bychom vás upozornit, že z důvodu plánovaných úprav vnitřních systémů mBank nebude dostupné v noci 31. července (ze čtvrtka na pátek) od 0:00 do 1:30 Internetové bankovnictví mBank a systém žádostí o produkty mBank. Transakce platebními kartami budou standardně autorizovány. Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ROMANET: holt bychom byli rádi, kdyby byly údaje aktuální. změna korespondenčně nebo na obchodním místě. fromuláře na změnu zde: http://www.mbank.cz/pruvodce/dokumenty/#tabs=1
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ROMANET: mLinka to jistí :-)
    CASTER
    CASTER --- ---
    co to ?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    tak jsem si chtěl udělat další emax plus a ouha, mám novou občanku a přes to zdá se nejede vlak :)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    BUNDA: LOL
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: co druhou, na fóru psal někdo o provedených šesti odchozích transakcí než si všiml poplatků :-)

AAHHWISEGUY: lowcost banka má logicky lowcost karty a na funkci to nemá vliv.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    jen takova mensi poznamka k embosovanym kartam: doporucuji delat obarveni tech vystouplych znaku kvalitnejsim materialem. mam novou kartu cca mesic a za tu dobu slezla dolu veskera barva, takze na karte se da docela spatne precist temer cokoliv.
    moje zkusenost s emboskami od CSOB a CS ukazuje, ze ten material tam dokaze drzet preci jenom dlouho.
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    WITTGENSTEIN: jasný, já se raději ujistím.

NELDE: supr, dík.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MALKUS: Jak je popsáno v ceníku, příchozí (včetně úroků) jsou zdarma, odchozí je zdarma první, další jsou zpoplatněné 150,-. Odchozí strhnutí přeplacených úroků je také zdarma, stejně jako odvod daní státu.

Bohužel není nikde žádné varování, takže je jisté riziko, že se člověk splete a zadá druhou transakci.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Z logiky věci jde o transakci odchozí.
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    Dohledával jsem informace ohledně eMAX Plus, ale vždy je to takové neurčité. Samozřejmě že by to bylo logické, ale raději se zeptám.

"převod jen jeden měsíčně zdarma" to znamená jakýkoliv převod, nebo pouze transakce odchozí? Výběr, nebo přesun peněz z účtu eMAX Plus.

Díky za odpověď.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YBUKO: odhadem tak 7-10dní.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YBUKO: u mBank jen Visa.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ROMANET: v tom případku tě to bude stát těch osm pětek a může tě hřát pomyšlení, žes oddálil další snížení úroků :-D
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    vysvětloval jsem to věčnost, ale paní trvala na tom ,že potřebuje razítko a nazdar.

pořád mě posílala na nějakou pobočku "kam normálně chodím". celý to vůbec nechápu, ta banka má takový podmínky, že si vlastně stejně můžu splácet, co chci a kdy chci. nemluvě o tom, že ručím mnohem vyšší hodnotou, než je daný úvěr... no peklo.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: dodal bych jen, že z ING konta lze peníze přesouvat bez omezení a poplatků narozdíl od Emax + :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Obvykle to chtějí kvůli tomu, aby měli potvrzení, že to inkaso z účtu je možné jako metoda platby.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: koukám ADAMM byl rychlejší :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam