• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELDE: Pravda, v předchozích týdnech jsem zrušila kartu, trvalé příkazy a všechna inkasa a KOC256: obsluhovala mě bystrá pracovnice.

Ale nijak se mi po KB nestýská.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VIDOCQ:
    me taky u CS :)
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    KOC256: jo s těma výběrama se mi stalo úplně to samé akorát že u ČS :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VIDA:
    nejprve ze mam na uctu velkou hotovost at si ji vyberu (nevim proc mi to nechteli prevest). tak jsem to vybral (10minut). pak mi rekla ze se blbe podivala a najednou jsem se octl v minuse (tak jsem tam zase musel jit neco vlozit). pak mela problem se zrusenim karty kterou mi dali na zkousku na rok zadarmo a byla jiz X let prosla (a bral jsem ji za zrusenou), takze nevedela jak to resit jestli jako ztratu nebo proste ji jen odepsat... Pak nez zrusila vsechny "vymozenosti" jako kontokorent, zasilani vypisu a nevim co jeste...

Bud byla ta pani extremne nesikovna nebo nova ale proste bylo to trapeni na dobrou hodinu.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    co se týká hypotéky, u mB asi nic jako 90-100% neexistuje, co? :))
    NELDE
    NELDE --- ---
    VIDA: Ono to asi bude záležet na vyúžívaných službách. Doporučuji zrušit prvně karty trvalé příkazy a po měsíci zbytek.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Já mám teda mKonto déle než rok (tuším rok a půl) a poplatek jsem měl: jednou 150,- za Plus (připsali úroky před koncem měsíce, já, si toho nevšiml a vybral je) a jednou asi 200,- za pozdní splacení kreditky (automatická splátka se díky dlouhému víkendu sešla s inkasem a na oboje tam nebylo dost peněz, bohužel první jelo inkaso, kde by to vůbec nevadilo, SMS upozorňující na nedostatek nebyla poslána). Kdyby nebylo těhle dvou "chyb" mBank, tak jsem neplatil nic.

A na hypotéce jsem teď tratil 2000, protože mi včas nepřevinkulovali pojištění a mám tedy dočasné na celý rok a nejen na dva měsíce.
    VIDA
    VIDA --- ---
    KOC256: problem bude zrusit u KB konto... :D
    Trvalo mi to pouhých 12 minut :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OCTOPUSS:
    problem bude zrusit u KB konto... :D

Ja u CS si prozil pekne martyrium :)

ADAMM:
    Jak bylo receno pri kusy se obcas proste deji...
    pokud tu toho eMaxu nebude moznost vice sablon tak to je jen buzerovani protoze si to muzes menit donekonecna a nebo to pretahovat pres mKonto. Takze omezeni poctu na 1 je jen buzerace jak jsem jiz napsal.
    KAREN
    KAREN --- ---
    AXTHEB: dobry dobry.)) od zari ovsem za 35,- ...
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    No, já jsem nenáročnej "uživatel". Stačí mi účet, kde mi bez vysvětlení nebudou strhávat prachy s popisem "poplatek za položky"/"odměna za služby", a kde budu moct použít kartu pro placení přes internet :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    OCTOPUSS: už to tu bylo mockrát. kontokorent, hotovostní operace, převody z/do zahraničí (nikoliv placení přes PayPal, ale převod na účet). jinak těžko říct ;)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Nastává čas se po šesti letech u KB na tuhle prasáckou instituci vykašlat, protože pohár trpělivosti přetekl. Je cokoli co by mohl být potenciální problém při přechodu k mb?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    já mám osobně těch poplatků víc - za smsky, za papírové výpisy (ty mám jako "tester") a podobně. ale kdybych nebyl zaměstnanec, tak si myslím, že smsky si nechám (i když je asi dost omezím) a jinak nebudu platit nikdy nic ;)
    POLINA
    POLINA --- ---
    HUBIK:
    AXTHEB: tak já to teda taky zkusím, ale bude to boj. Já radši ani nepíšu, kolik mám 19 kč za měsíc...
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    AXTHEB: ja za rok a pul 3x 19,- za vybery, vsechny ale za prvni pulrok pouzivani, od ty doby jsem max tri vybery natrenoval ;-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Tak koukam vcera nebo dneska je to rok co mam ucet u mBank. Tak sem to prosel a celkem naklady 19,- za ctvrty vyber v breznu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Další výhody: kreditka bez poplatků, bilanční účet u hypotéky a hlavně náš osobní poradce ADAMM zde na nyxu. Bez něj by to bylo horší.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ale lze samozřejmě požádat o půjčku na základě doložení příjmů.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HARIBOKACHNA: převodem to samozřejmě není problém. ale půjčku - předschválenou - můžeš dostat až po 6 měsících a je potřeba, aby ten účet byl aktivní, nikoliv jen "záložní".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam