• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    mně to moc neznepokojuje. důležité je, aby jim šlo úvěrování (aktivní bankovní obchody) a podařilo se managovat úvěrová rizika. ebanka byla ve ztrátě v podstatě celou dobu před akvizicí.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Už možná panikaří (-;
    http://www.e15.cz/byznys/ceska-mbank-ma-dalsi-ztratu

Asi by to chtělo komentář ve smyslu "Jsme ve ztrátě protože jsem ve stejném období investovali x milionů do poboček a IT" Navíc hodně investic se musí odepisovat několik let, takže pokud si neberou leasing, tak ty investice jsou z čistého zisku.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: dneska? to uz slo, kdyz jsem avizoval toto [ MRTVY_KENNY @ mBank ]
    asi si toho vsimlo malo lidi, tak zkousi druhou vlnu kvuli okurkovce :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    vsechno souvisi se vsim...
    NELDE
    NELDE --- ---
    Dneska ve zprávách: mBank ve ztrátě (jako jediná banka). ADAMMe - nesouvisí to nějak s tou změnou poplatků od září?
    NELDE
    NELDE --- ---
    WITTGENSTEIN: Stejně jako výběry z bankomatu je to vázané na kalendářní měsíc. Bacha na připsání úroků před koncem měsíce a jejich případně vyzvednutí před koncem měsíce.
    ADDICTION
    ADDICTION --- ---
    jak je to s vybíráním peněz v zahraničí? jaké procento padne na převody peněz? suma se převádí ještě přes eura?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Převod u eMax Plusu je zdarma jednou měsíčně. Druhý převod zdarma tedy můžu uskutečnit prvního dne následujícího kalendářního měsíce, nebo prostě za 30 (31?) dní po tom předchozím převodu?
    OSIP
    OSIP --- ---
    ma mbanka jeste tak benevolentni uverouvou politiku jako kdysi nebo to nejak radikalne zmenily?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak se tu nedavno resil souhlas s okopirovanim obcanky tak vcera jsem zakladal business konto a proste jsem zaskrtl ve formulari NE a bylo. operatorka na prepazce se nad tim ani nepozastavila... jen rekla usetril jste mi praci :D
    NYX
    NYX --- ---
    KAREN: ale co jsem cetl, mbanka posila vsechny platby nejak prioritne, takze chodi vetsinou do druheho dne (adamm kdyztak opravi :))
    KAREN
    KAREN --- ---
    HUBIK: ihih, tak to sem dobrej popleta ,D
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    KAREN: datum splatnosti = datum, kdy dana castka ODEJDE, nikoliv kdy prijde na ucet prijemce.
    KAREN
    KAREN --- ---
    mozna mi to mysli pomalejs, ale jak je mozny, ze kdyz zadam plat. prikaz s datem splatnosti 12. 8., tak ma ted este status "cekajici", "Plánované datum transakce 12-08-2009" a ta castka neni blokla?
    myslela sem, ze to odejde 2 dny predem, aby to 12. lezelo na inkriminovanym uctu... nebo to probehne nejak expres?;) (platba faktury za telefon)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Právě mi bankomat Citi odmítl vydat více než 10 tisíc. Na účtě je více (to jsem právě kontroloval). Nějaké pravidlo specifické pro tuhle banku? Nebo byl vybraný? Nechápu ale pokud bankomat odmítne vydat dostačné množství na jeden výběr, proč bych měl za takový výběr platit plný poplatek!
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Víš na co mi budou 2 koruny. Nicméně pokud ta reklamace uspíší řešení, tak ji podej.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mám teď dovolenou, tak se omlouvám, jestli budu reagovat se zpožděním...

NELDE: po pravdě řečeno - maximum, co mohu udělat, je ve středu zadat reklamaci a cca do měsíce dostaneš ty dvě koruny. pokud ti jde o princip, já to chápu, ale reálná možnost s tím něco udělat v horizontu kratším než půl roku imho není. ale po mém upozornění (už před časem) se tím zabývá vedoucí oddělení financí (a účetnictví) - imho jediný člověk, který má dostatečné páky to nějak ovlivnit.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Ne no. Ale doporucuju pri hrani si s paypalem poradne cist co tam pisou;)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    YBUKO: Tech 50 korun ti vratej, neboj. Na vypisu mas neco jako

PLATBA KARTOU
    1234PAYPAL--*EXPUSE/9911991100

-50,00 CZK

Tak to 1234 je ten PayPal code
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: jinak mozna doporucuju co nejdriv prezvykat a vystavit ten kvartalni report bre bank, nez zacnou lidi panikarit, ze krachujete (jako mi rodice treba) :)
    http://www.brebank.pl/en/bre_bank_news/News/?id=14542
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam