• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NYX
    NYX --- ---
    ADAMM: proc ten smajlik? tohle jen ukazuje, ze to bude neco, co moc lidi asi vubec nechce nebo nepotrebuje :-)))
    EXX
    EXX --- ---
    BUNDA: a jak se to nastavuje prosimte ? resp jak zjistim zda to mam nastaveny nebo ne ? a navic tomu stejne moc nerozumim cos tim mysleel
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    jinak zatím ani jeden správný tip ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: jak přesně se toho dá dosáhnout? teď jsem zkusil udělat platební příkaz, zadat chybnou SMS a objevilo se mi korektně toto:

Operace se nezdařila

Zadané SMS heslo je nesprávné. Ujistěte se, zda se skutečně jedná o správné heslo (porovnejte číslo a datum operace na počátku SMS s údaji vedle pole pro SMS heslo). Pro opětovné potvrzení operace stiskněte tlačítko "Zpět".
    NELDE
    NELDE --- ---
    kontokorent
    ten si na sebe může vydělat (-;
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: za-hra-nic-niii plat-byyyy! ;)))
    YNZA
    YNZA --- ---
    ADAMM: jedno typo v netbankingu - kdyz zadam spatne heslo ze sms, objevi se nadpis "detail platebího příkazu"
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: eMax je mrtvý...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    vice sablon na eMaxu :)
    VXP
    VXP --- ---
    ADAMM: urok 5% ne emax+? :D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: to jsem zvědav :-) Trvaláky už mám jinde takže to by mi radost neudělalo.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: pokud vše půjde dobře, jednu docela solidní budu mít ještě možnost odpálit před odchodem :) ale sorry, trvalák s roční periodicitou to nebude (což mě vážně mrzí).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    WITTGENSTEIN: souhlas. Už ani nevím, kdy jsem naposled od mbank slyšel dobrou zprávu :-(
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    tjn. vlak s původním směrem "web2.0" odjíždí směrem "web3.0"
    aneb nezastavujeme, máme zpoždění, ale trošku vám přibrzdíme... ;o)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    díky :) odcházím v dobrém - proto zůstávám v mRadě :)

o svém odchodu jsem přemýšlel cca půl roku (kupodivu aniž bych byl na počátku věděl, že odchází Jiří), důvodů bylo mnoho. nejsem člověk, který by "patřil" do bankovní sféry - což mohou jistě potvrdit ti, kteří mě znají z "před mBank". no a když jsem 1) viděl jak začínám používat bankovní žargon, před nímž jsem se měl mít na pozoru 2) si na přednáškách v Brně uvědomil, jak mi "ujíždí vlak" okolo webu 2.0 3) sledoval objevující se nabídky na zajímavé projekty a já je musel odmítat...
    - a našlo by se toho víc - tak jsem si řekl, "bylo to krásné a bylo toho dost"...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Souhlas.
    Pro internetové lidi je to co jsi delal neocenitelne...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Škoda, pro nás zákazníky ji představoval dost výraznou přidanou hodnotu, Adame.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    Spolek... nic moc volba mno :( Ale budu na dovolene tak nemusim resit...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: kazdopadne diky moc za ochotu a rychly vecny odpovedi! .))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VXP:
    no oficialne...

Ale poslední dobou jsem si uvědomoval, že mé domácí hřiště je internet, nikoliv bankovnictví - a když jsem si měl vybrat, zda se ponořit více do vnitřních procesů, nastavování produktů a podobně, nebo se vrátit k těžce definovatelné, ale o to zajímavější oblasti "webu 2.0", přednost dostala má původní specializace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam