• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: A oni stále drží 3%? Asi mají nedostatek likvidity. S tím, jak klesá objem nových půjček, se dá očekávat pokles úroků z vkladů.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: oblíbená GE :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: O které bance mluvíš?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BUNDA: To je mozny ale pro tech par korun co tam mam se mi nevyplati resit dalsi ucet nekde jinde.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PISTA1: tohle řeším tak, že peníze jsou v bance, která podobný chyták nemá a světe div se, také zdarma a s vyšším úrokem) :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PISTA1:
    zajimave reseni :)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Chtěl jsem se zeptat. Funguje přístup na mBank z Austrálie ?
    Jde mě oto, že nějaké banky to mají bloknuté, tak jestli tam nebude problém .. díky
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    NELDE: Tohle resim tak ze hned po vyberu zmenim nazev uctu.
    Takze priklad: emax plus zari vybrano
    BONGO
    BONGO --- ---
    diky vsem za info,jdu si o to zazadat
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Resp. Můžeš udělat více, ale druhý a další jsou placené 150,-. Takže doporučuji pořádně hlídat - koukat se do historie transakcí před provedením. Bohužel tam není žádné varování.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JULYZ:
    mozna zbytecny post ale kdyz havarujes na prikazu... tak dej bacha abys nehavaroval na tom ze z eMaxu+ muzes udelat jen jedno polsani penez mesicne...
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    AXTHEB: supr díky, už jsem to našel.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    MALKUS: s disponibilnym mozes pocitat ze tam ozaj je, co je v ucetnom sa pravdepodobne este odpocita aby sa dorovnalo s disponibilnym
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MALKUS: Ucetni je kolik mas na ucte penez v tomhle okamziku, dosponibilni je po zauctovani blokaci. Co ti dela rozdil se dovis v "Historie transakcí" -> "Blokace a nezaúčtované transakce"
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    Ahoj,

chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi Účetním zůstatkem a Disponibilním zůstatkem. Neboli mne jejich rozdíl činí asi 50 korun...

Díky za informace.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BUNDA: tiež ma to mohlo napadnúť. funguje, dík.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JULYZ: použij Předdefinovaní příjemci
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ako to, že u účtu emax plus nemám možnosť "provést příkaz"
    akým sposobom mám teda dostať nejaké peniaze z plusu na mkonto? je to len nejaký momentálny problém alebo čo sa deje? ešte som teda prevod z plusu nerobila ale nikdy som si nevšimla, že by tam tá možnosť nebola a potrebujem to dosť akútne
    NELDE
    NELDE --- ---
    CAIDEL: Tak nějak. Je to něco jako předčasná splátka, kterou můžeš kdykoli vzít zpět (během 5 minut). Tedy tam máš všechny přebytečné peníze. Dokonce existuje noční automatický přesun mezi normálním a běžným účtem, který ti nechává na běžném účtě jen definované minimum.
    Nesplácíš rychleji, ale méně. Pokud ve splátce máš 6k splátka základu a 6k splátku úroků, tak platíš jen 9k (pokud máš 50% půjčky na bilančním účtě). Můžeš si půjčit od příbuzných a dát jim část ušetřených úroků (více než jim dají jinde). Je to skvělé pokud jsi schopen splácet více, ale nechce se ti k tomu zavázat. Máš to místo šetření na předčasnou splátku jinde. A navíc, když potřebuješ někde investovat, tak na to můžeš klidně sáhnout.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: Hypoteční záležitost. Myslím, že by to měl být speciální účet, na kterém když máš uložené peníze, tak se ti virtuálně odečítají od výše tvé hypotéky a úroky platíš jen z rozdílu.

(takže když máš hypotéku 1 mega a na kontě 0,5 mil., platíš úroky jen z půl milionu a splácíš tak rychleji. Poměrně mocná zbraň mBank, řekl bych.)

(pokud se v něčem pletu, tak mě opravte, sám hypotéku u mBank nemá, ale tohle jsem někde kdysi nastudoval :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam