• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JULYZ: s kartou mBank v Polsku přičti 2%.
    FINSON
    FINSON --- ---
    JULYZ: Směnárna. Vyzkoušeno letos v létě.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    btw co myslite ze je vyhodnejsie, vybrat zlote priamo v polsku z bankomatu alebo ich este v cr skusit rozmenit v zmenarni...
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    KOC256: v pohode, nehavarujem. len ma nenapadla ta dana moznost. o pocte vyberov dobre viem a davam na to bacha.
    NELDE
    NELDE --- ---
    AXTHEB: Zajímavé, ale pořádně nevím, z čeho se to počítá a proč zrovna takhle. Hlavně je zajímavé, že se ke mně doslechlo, že RB měla problémy s likviditou ve zmíněném období.
    Jestli dobře chápu, tak velké číslo znamená, že schopnost prodávat úvěry je nižší než schopnost prodávat spořící produkty. Asi proto GE neustále inzeruje půjčky.
    NELDE
    NELDE --- ---
    WITTGENSTEIN: Hmm a jak je to definované?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    NELDE: Kapitálová přiměřenost
    NELDE
    NELDE --- ---
    MUNIN: Co je CAR?
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    NELDE: Pletu se, když si matně vzpomínám, že GEMB má CAR 17.8%, zatímco BRE/mBank jen asi 11%?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: od října bude 2,6% (tedy stále více než na eMax+). Likvidita či nelikvidita (třeba umí lépe půjčovat a vydělávat jinde to se stejně nemám šanci seriózně dozvědět) faktem zůstává, že od února jsou výrazně výhodnější než eMax+.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: A oni stále drží 3%? Asi mají nedostatek likvidity. S tím, jak klesá objem nových půjček, se dá očekávat pokles úroků z vkladů.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: oblíbená GE :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: O které bance mluvíš?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BUNDA: To je mozny ale pro tech par korun co tam mam se mi nevyplati resit dalsi ucet nekde jinde.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PISTA1: tohle řeším tak, že peníze jsou v bance, která podobný chyták nemá a světe div se, také zdarma a s vyšším úrokem) :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PISTA1:
    zajimave reseni :)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Chtěl jsem se zeptat. Funguje přístup na mBank z Austrálie ?
    Jde mě oto, že nějaké banky to mají bloknuté, tak jestli tam nebude problém .. díky
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    NELDE: Tohle resim tak ze hned po vyberu zmenim nazev uctu.
    Takze priklad: emax plus zari vybrano
    BONGO
    BONGO --- ---
    diky vsem za info,jdu si o to zazadat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam