• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: 100 už zní mnohem líp :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Našel jsem na stránkách http://www.mbank.cz/osobni/mkonto/#tabs=1
    Práci s internetovým bankovnictvím vám usnadní možnost definovat až 100 předdefinovaných příjemců plateb.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Starší příspěvky bývají v archivu - klikni na Zálohy. Ale fakt je, že jsem to nikde jinde neviděl.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: nedofiltroval sem se. Ale třeba to tu ADAMM ještě upřesní.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: fakt? V tom případě brzo narazím na limit a mbank bude mít další mínus.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Pokud vím tak je omezený na 50. Sice jsem toho nedosáhl ale pamatuji si, že to AdamM blahé paměti psal.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: ano, pokud nějaké omezení je tak dosud není veřejně známo :-)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    u mkonta je pocet sablon zdarma neomezeny?
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    ADAMM: nevim, jak jsem to presne delal predtim nebo co se stalo, ale zkusil jsem si udelat taky novou sablonu mKonto -> 3. eMax+ a uz to po mne nic nechce. pak jsem ale pouzil tu puvodni, co autorizovat chtela a uz to taky proslo bez sms.

problem vyresen.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    hm, tak jsem si udelal novou sablonu (mKonto -> 4. eMAX Plus) a je to OK, SMS to nechce...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ahoj vsichni... s tim cashbackem - jak psal GOR, uz ve vsech albertech nase karty funguji (ale melo by se to tykat i dalsich provozoven, co pouzivaji terminaly CSOB a driv to tam neslo - napr. nektere benzinky).

alias misto prihlasovaciho cisla: ne, nepujde :)

tomas, muj nastupce - pripomenu mu, ze to tu na nej stale ceka...

problem s sms autorizaci je zvlastni, melo by to fungovat (a me to taky tak funguje) tak, ze pokud clovek udela jednorazovy prevod a vybira v tu chvili ze seznamu uctu, tak to je s SMS vzdy, ale pokud jde pres preddefinovane prijemce, tak by to SMS chtit nemelo, pokud to tak bylo nastaveno. schvalne to ted testnu na nejake nove sablone...
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BUNDA: ok, diky, ten kiosek zni rozumne :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MASLIX: nejrychlejší je to na kiosku či finančním centru. Online je to s ohledem na kurýra vždy sázka do loterie. Kreditka je pak zase hodně závislá na registrech návštěvě kiosku či finančního centra neujdeš.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Mam dotaz, jak dlouho to cca trva od zalozeni konta online az po poslani smlouvy k podepsani a pak i kreditky?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VXP: tak si založ účet u Fio :-)
    VXP
    VXP --- ---
    NELDE: ja uz ho umim nazpamet, jenom me to napadlo ze by to nebylo spatne no ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    VXP: Buď rád, že je jenom osmimístné (-; Dej si ho do mobilu jako telefonní číslo a máš to.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VXP:
    nemusis cekat na odpoved od nekoho z mBanky. Toto je zakladni vec kterou ti myslim nikdo nedovoli :)
    VXP
    VXP --- ---
    takovej dotaz na nekoho noveho z mBank :-)

neslo by mit misto identifikacni cislo klienta i nejakej alias? ze bych si tam proste napsal VXP a heslo? :)
    GOR
    GOR --- ---
    CASTER: Presne tak, Ahold CR zavedl Visa cash back. Bohuzel zamestnanci nekterych prodejen to tvrdosijne odmitaji, ale zcela urcite Visa cash back technicky funguje ve vsech 277 prodejnach.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam