POPEY: I já měl v dobách minulých účet u spořitelny a je to kolem 15 měsíců, co jsem si udělal účet u mbanky.
Do dnešní doby mě mbanka přišla na asi 25 minut života strávených vyřízením formalit při založení. Z pohledu peněz jsem zatím nezaplatil ani korunu.
Co se týče rozdílu účtu u spořky a u mB, tak při zhruba stejném obnose hotovosti na účtu jsem u spořky každý měsíc zaplatil kolem stovky na poplatcích a u mB jsem naopak byl v plusu 100-250kč.
Neboť jsem byl línej zprvu učet u čs okamžitě zrušit, nechal jsem tam nakonec něco kolem kila kč a s tím že jsem všechny platby dělal už jen z mB, ten účet v poklidu tlel. Pak v létě přišlo pololetní vyúčtování a díky poplatku za účet po mě chtěli doplatit vzniklý dluh asi 150kč - Jeho zaplacením na na pobočce, odevzdáním již nepoužívané platební karty a podepsáním nějakých listin se má životní etepa u Cesky sporitelny završila.
A další velké plus mB - když si vystačíš zaměsíc se třemi výběry z bankomatu, nezaplatíš za výběr ani korunu a je naprosto jedno čí bankomat to bude.