• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HARALD: mně to nijak neobtěžuje :) na druhou stranu na rozdíl od ostatních mRadních jsem teď na samotném mB fóru docela málo, takže přispívám aspoň udržováním téhle nyx skupiny... :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    ADAMM: ty se nějak nedokážeš té role zbavit, co? :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DEMONOFANARCHY: novou kartu lze zařídit dvěma způsoby: a) zablokovat starou (v IB) a po mLince objednat novou (je to zdarma, jen jsi na určitý čas bez karty) nebo b) požádat - po mLince - o duplikát (je to za 100 Kč, ale stará karta funguje, dokud není aktivovaná nová)

FREDDY2: nástěnka opravena. byl jsem v cizině a v podstatě bez netu. co se týče pojištění - je to tak a nevím, kde se to zaseklo, protože když jsem na konci srpna odcházel, bylo to na spadnutí. ke konci ledna je mRada, tak uvidím, co nám řeknou.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    FREDDY2: díval ses dobře.
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    BUNDA: To nevypada veru zle. Prevod v ramci EU za 0.18€ stejne jako po Reichu. Navic pobocka v Libu. Asi neni co resit. Dekuji.
    FREDDY2
    FREDDY2 --- ---
    zdravím, tak za prvé by asi chtělo na nástěnce opět snížit úrok u emax plus a za druhé mě zajímá cestovní připojištění...v ceníku ano, reálně ne... jestli jsem se špatně nedíval? to mě trápí, zrušil jsem spořku a na pojištění ke kartě jsem byl zvyklý...:-(
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    Prosim o radu, snad to nebude moc OT. Potrebuji pro pritelkyni zridit ucet v Nemecku, idealne neco na zpusob mBank. Prioritou je vedeni zdarma. Transakci bude velmi malo, takze nejaky mensi poplatky by az tak tragicky nebyly. V podstate by to melo slouzit pro prijem vyplaty a nekolik vyberu z bankomatu. Diky.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TURBO: http://www.mbank.cz/pruvodce/kurzovni_listek.html
    cesky: [mistni mena]->EUR dle kurzovniho listku VISA + pripadne 2% poplatek mimo eurozonu, nasledne EUR->CZK dle kurzovniho listku MBank
    NYX
    NYX --- ---
    TURBO: muzes si ji normalne vybrat z bankomatu, jen ten kurz je dost nevyhodny (pokud nevybiras CZK nebo EUR). to same se tyka pokud platis kartou treba na internetu v jine mene nez CZK / EUR.
    TURBO
    TURBO --- ---
    přeju pěknej den a jdu rovnou k věci :)

Přemýšlím o zřízení mKonta a chci se zeptat - v podmínkách se píše, že můžu pak tou jejich Visa kartou vybírat i v zahraničí a zdarma ... to se týká bankomatů? Nebo přepážek v bankách? A když budu mít na účtě sumu v CZK, v čem ji budu vybírat v zahraničí a podle jakýho kurzu?

Díky za odpovědi - s jakýmkoliv výběrem v zahraničí na kartu nemám bohužel vůbec zkušenosti ...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    tak koukám, že mBank už brzo zavede poplatek za obnovu platební karty.

To, co je dnes v ceníku za 0 Kč - bude i nadále za 0 Kč ... nemůžeme si dovolit a ani nechceme měnit naše zásady. Dobře jsme se poučili ze zkušeností konkurence, která slibovala a sliby nesplnila. Jejich cestou rozhodně jít nechceme. Co říkáme, to platí.

poslední dobou samá pozitiva a sociální jistoty.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Tak v mailu s rocnima vypisama se vysvetluje proc neprisly nektere mesicni, opravdu uz je neposilaj k uctum kde nebyl mesic zadny pohyb...
    VANEK
    VANEK --- ---
    MUNIN: Oni to stihli za dva dny smazat (a ještě překopat web, že tam žádné Aktuality nejsou k nalezení)?!?

Aha: http://209.85.135.132/search?q=cache:P2KPFtnp7nAJ:www.cnb.cz/cs/aktuality/uvodni-strana/2010-01-07_004.html Takže evidentně by to mělo být normálně na hlavní stránce, a není. Hm, hmm...
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: To by museli ty hypotéky, půjčky a kreditky trochu propagovat (-;
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VIDA: dolů půjdou časem všichni, ale je vidět, že mBank opravdu neumí půjčovat.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: já bych věřil Tobě, ale opět musím konstatovat, že z toho šťastný nejsem :-(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DEMONOFANARCHY: věříš bezejmenným operátorům nebo mně? :D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DEMONOFANARCHY: posílám ti do pošty kontakt na člověka, co řeší problémy. ale já ti říkal, že mLinka :)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    LITTLELI : No to uz existuje - viz preklenovaci uver u stavebka - platis uroky i ze svejch penez co tam das...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam