• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    SEOMAN: To mi nedělej, se můžu udusit.
    Spíše čekám, že zaříznou možnost odpočtů úroků z daňového základu.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    add hyposka ... si tak rikam ze by bylo spis fajn ty uroky ted zvednout tak na 10+ % na chvili......

ADAMM
    ADAMM --- ---
    CASTER: to rozhodně není od věci. ale osobně si myslím, že těch 2,5% sníží ve chvíli, kdy si tam ten účet založíš :) ale třeba jen na 2,2% nebo tak...
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Snížit úroky na mHypo kvůli eMaxu? Kam, když jsou počítané jako malá sazba + marže? Obecně vzato se málo půjčuje, tedy banky málo vydělávají a o těch pár, co mají zájem, se budou více přetahovat. mHypotéka je dobrá pro refinancování, protože jsi většinou v situaci, že můžeš splácet trochu více, ale nechceš se k tomu zavázat. A hlavně je bez poplatků (až na odhad a katastr), což je přitažlivé. Jen opravdu je málo propagovaná.
    CASTER
    CASTER --- ---
    hm tak prece jen asi pudu otevrit ingkonto :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CASTER: haha... spíš jinak: když se snížily úroky na eMAXech, můžou se snížit úroky na mHypotéce...
    CASTER
    CASTER --- ---
    A kdyz se bude vic pujcovat (hypoteky) tak by se mohly zvednout emax uroky? :))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NOSPAM: pokud vím, budou to standardní zahraniční platby (SWIFT).
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Tak to je dobrá zpráva. I ta ofenzíva kolem hypotéky. mHypotéka je jedna z nejlepších na trhu a málokdo to ví.
    NELDE
    NELDE --- ---
    WITTGENSTEIN: Můžeš jít do tzv. nepovoleného debetu. Například off line platbama. Mně se povedlo být v minusus na eMaxu. Napočítají ti sankční úrok a asi tě vyzvou, abys to co nejrychleji uhradil.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ADAMM: K tem Mezinarodnim platbam, nemohl bys "poodhalit" jak budou reseny? Jestli pres nejaky sberny ucet u jine banky, nebo budete vy sami posilat?

Tj. zda se u prijemce na platbe objevi jako platce mBank nebo jmeno majitele uctu?
    Napr. FIO to ma resene prave pres sberny ucet, coz vec dost komplikuje nebot u prijemce se objevi jako jmeno odesilatele FIO Druzstevni.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    (kontokorent bude taky, ale nejdřív jen pro stávající klienty, na požádání a na schválení.)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    tak mám nějaké dobré novinky, v horizontu měsíců se dají očekávat nové produkty a na léto jsou naplánované mezinárodní platby - což se ještě může změnit, ale je to poprvé, co jsem viděl reálný termín. a ještě mnohem dřív (v rámci maximálně týdnů) se dá čekat ofenzíva ohledně mHypotéky :)) celkově mám z dnešní mRady velmi dobrý dojem!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SIMHOR89: Nemůžeš jít do mínusu, mBanka zatím kontokorent nenabízí.
    SIMHOR89
    SIMHOR89 --- ---
    nevíte někdo kolik je u mKonta povolený jít do mínusu, pokud to vůbec jde?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PYVERRN: jako bys nevěděl jak to chodí.. jsou to chuděry brigádnice nebo možná chuděry pracující za podprůměrnou mzdu :)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    HAYES: pravdepodobne ano, ale jak jsem jiz rekl, me je jedno, ci je chyba, ale nebyla moje, tudiz by si to mela mbanka nejak osefovat a vyridit si to s tim, kdo vlastni bankomat, ne se mnou... zkousel jsem reklamaci a to pry ne. a to mi neprislo prilis profesionalni.
    HAYES
    HAYES --- ---
    PYVERRN: a neni to chyba spis na strane vlastnika bankomatu nez mbanky?
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    MRTVY_KENNY: jako ze nebyla ani v nezauctovanych, ani v zauctovanych.. proste jako bych si nevybral...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PYVERRN: no pockej.. zaznamenala.. jakoze nebyla v prehledu nezauctovanych, kde je uvedene datum zauctovani?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam