• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    WITTGENSTEIN: Můžeš jít do tzv. nepovoleného debetu. Například off line platbama. Mně se povedlo být v minusus na eMaxu. Napočítají ti sankční úrok a asi tě vyzvou, abys to co nejrychleji uhradil.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ADAMM: K tem Mezinarodnim platbam, nemohl bys "poodhalit" jak budou reseny? Jestli pres nejaky sberny ucet u jine banky, nebo budete vy sami posilat?

Tj. zda se u prijemce na platbe objevi jako platce mBank nebo jmeno majitele uctu?
    Napr. FIO to ma resene prave pres sberny ucet, coz vec dost komplikuje nebot u prijemce se objevi jako jmeno odesilatele FIO Druzstevni.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    (kontokorent bude taky, ale nejdřív jen pro stávající klienty, na požádání a na schválení.)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    tak mám nějaké dobré novinky, v horizontu měsíců se dají očekávat nové produkty a na léto jsou naplánované mezinárodní platby - což se ještě může změnit, ale je to poprvé, co jsem viděl reálný termín. a ještě mnohem dřív (v rámci maximálně týdnů) se dá čekat ofenzíva ohledně mHypotéky :)) celkově mám z dnešní mRady velmi dobrý dojem!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SIMHOR89: Nemůžeš jít do mínusu, mBanka zatím kontokorent nenabízí.
    SIMHOR89
    SIMHOR89 --- ---
    nevíte někdo kolik je u mKonta povolený jít do mínusu, pokud to vůbec jde?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PYVERRN: jako bys nevěděl jak to chodí.. jsou to chuděry brigádnice nebo možná chuděry pracující za podprůměrnou mzdu :)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    HAYES: pravdepodobne ano, ale jak jsem jiz rekl, me je jedno, ci je chyba, ale nebyla moje, tudiz by si to mela mbanka nejak osefovat a vyridit si to s tim, kdo vlastni bankomat, ne se mnou... zkousel jsem reklamaci a to pry ne. a to mi neprislo prilis profesionalni.
    HAYES
    HAYES --- ---
    PYVERRN: a neni to chyba spis na strane vlastnika bankomatu nez mbanky?
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    MRTVY_KENNY: jako ze nebyla ani v nezauctovanych, ani v zauctovanych.. proste jako bych si nevybral...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PYVERRN: no pockej.. zaznamenala.. jakoze nebyla v prehledu nezauctovanych, kde je uvedene datum zauctovani?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PYVERRN:
    tak pokud to jde vykomunikovat a i diky ADAMMa tak to beru jako velke plus...

Kdyz nic tak ja na tom tezim cca +200Kc mesicne na tom ze u CS po me cteli porad nejake penize a nemely tam zadne uroky z toho co jsem tam mel ulozene.
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    mno, me nastvalo uz jen to, ze diky tomu, ze mi nekdo (a je mi ukradeny ci je to chyba, moje ne) strhne platbu po takto dlouhe dobe, tak ja mam platit pokutu... musim rict ze od teto dobe jiz teto bance prakticky nedelam reklamu, a rikam, ze je to s ni znacne tezke co se tyce komunikace...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PYVERRN:
    jelikoz vim jak tyto tele. oddeleni funguji tak se nedivim nicemu (v dobrem slova smyslu). Proste si bud neco mysli coz ej spatne) a nebo si tu odpoved neumi najit. nebo nejsou dostatecne skoleny na nektere pripady...
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    me se kdysi stalo, ze jsem vybiral 17k z bankomatu, nicmene tato platba se zaznamenala az po 21 dnech... mezitim jsem na to zapomnel (bylo to v dobe rekonstrukce bytu, to tam litalo penez dost), a tim jak mi to strhli pozde, tak jsem se dostal do minusu.. behem dvou dnu doplaceno a nastvalo me tenkrat dost, ze mi jedna operatorka rekla, ze za to pokutu platit nebudu, a druha se me ptala, co se rozciluju, ze samosebou paltit budu...

s mbank mam dobre zkusenosti, ale nektere operatorky bych vyhazel z kraje, bud za neinformovanost, nebo za neochotu...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NYX: tak prý ok - penále by se ti naúčtovat nemělo a pokud by se tak stalo, lze to reklamovat a bude ti to vráceno...
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Ten debet snad nastane, až když se ty peníze opravdu strhnou, ne? Podstatné je účetní datum. Do té doby ty peníze jsou jen blokované.

Stát se to může při platbě off-line docela snadno.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NYX: imho je to nepovoleny debet, ale nemělo by se to obecně stávat... ale musím si to ověřit. dám vědět.
    NYX
    NYX --- ---
    tak jsem zjistil, ze se mi zauctovala platba kartou a pritom nezmizela z blokaci, cimz jsem se dostal s disponibilnim zustatkem do minusu. bere se to jako nepovoleny debet nebo ten nastane teprve pokud by do minusu sel ucetni zustatek?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HARALD: mně to nijak neobtěžuje :) na druhou stranu na rozdíl od ostatních mRadních jsem teď na samotném mB fóru docela málo, takže přispívám aspoň udržováním téhle nyx skupiny... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam