• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    bezpecnost ne, jako super online overeni chipu ;-)

(ichtylovina nejvetci)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUG v inet bankovnictvi:
    pokud zvolim novy prikaz (v mKontu) a pak vyberu ze seznamu preddefinovanych prijemcu tak to nerespektuje nastaveni "Autorizovat provádění šablony SMS kódem = NE". Otravuje me to nejvic...
    NELDE
    NELDE --- ---
    DEMONOFANARCHY: Já jim vždycky volám z pevné linky, takže to mám díky tarifu zadarmo. Tak nějak se u těhle služeb předpokládá, že voláš z telefonu, kde tě nestojí minuta hovoru hodně.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DEMONOFANARCHY: reklamace a cokoliv nestandardního je pro mBank problém. Ale skalní fanoušci a staří praktici ti vysvětlí, že problémy jsou všude :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: proto nemám a patrně nikdy nebudu mít KK od mBank. Jako bonus mám navíc lepší kurzy.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tohle je co mi chybí na kreditce mBank: http://finance.idnes.cz/vydelavejte-si-utracenim-prehled-bonusu-na-kreditnich-kartach-pb6-/bank.asp?c=A100209_131137_bank_bab
    Při tom na tom všechny ty banky vydělávají.
    YNZA
    YNZA --- ---
    no neni to upe intuitivni :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    YNZA: dík, prostě by mě v životě nenapadlo, že je to tady
    YNZA
    YNZA --- ---
    Přístupové kanály > INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ > Změnit heslo
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    jsem asi debilní, ale nechápu, kde se v mbank dá změnit heslo :(
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    500 ne, ale je to ňáký chcíplý
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    Taky vám teď zlobí ebanking?

hází mi to HTTP 500 - Internal server error :(
    to je za dva roky poprvé :-/
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SEOMAN: Já to sice věděl, ale upřímně, stejně nebyl důvod používat ho bez předčíslí.

Běžné použití znamená, že ho maximálně někomu někam pošlu (elektronickou formou), což stejně zamená CTRL+C a CTRL+V a je celkem jedno, jak dlouhý je ten řetězec :) Z hlavy ho fakt nikomu nediktuju, ručně také nikde nepíšu, takže tím, že bych vynechal předčíslí stejně vůbec nic neušetřím :)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    No koukam ze je dobre, ze sem nevedel, ze bylo mozny pouzivat cislo bez predcisli :-)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    CAIDEL: thx
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PETER_PAN: Věc s předčíslím se skutečně týká všech bank.

Jenže jediná mBank u svých účtů doporučovala předčíslí nepoužívat, všechny ostatní (AFAIK) ho stejně používaly, takže jako jediná má teď tenhle problém.

A jinak:
    - když posílá prachy někdo tobě, dojdou.
    - když je posíláš někomu ty, dojdou taky, ale některé automatizované systémy by nemusely nutně poznat, že jsou prachy od tebe. Takže je příjemcům tvých plateb lepší říct, že odteďka budou chodit platby od tebe z účtu i s předčíslím. Tečka.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    nechapu
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    PETER_PAN: No, ono se to týká všech účtů v ČR, každá banka má na výběr, jestli bude předčíslí používat...
    Viz ZBYNEK
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PETER_PAN: No ono se to tyka vsech uctu v cr, u kterych bylo pouzivani predcisli mozne ale ne nutne... coz bylo myslim mozne jen u mbank;)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ADAMM: vyborne ! .. takze ta zasadni informace je teprve ted : ze se to tyka jen uctu mbank - procetl jsem si FAQ na strankach mbank.cz, ale cele se to tvari jakoze se to tyka vsech uctu v CR '
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam