• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JULYZ: "mBank v první fázi své činnosti poskytuje služby pouze rezidentům, tedy občanům ČR nebo cizincům s trvalým / přechodným pobytem na území České republiky. U cizinců je tedy vyžadováno české rodné číslo."

?

https://form.cz.mbank.eu/forms/mbankcz/index.html
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ROMANET: česká mbanka nepotrebuje trvalé bydlisko v čechách, pochybujem, že slovenská áno
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    PAN_SPRCHA: akorat, že mbank chce trvalé bydliště v sk
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMANET: jako občan EU si můžeš založit účet v jakýkoliv zemi u jakýkoliv banky za stejných podmínek jako místní.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    nevíte, zda si můžu jako čech v česku založit mbank účet i na slovensku?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: obávám se, že ne. Mám nastaveno logování všeho a neprovedené inkaso sem tam nenašel, provedené ano.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    lze nastavit email notifikaci tak, aby se zasilala pri selhani inkasa?
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    Tak po aktivaci neni s novymi kartami (teda minimalne s jednou co jsem zkousel) problem. Rozhodne to potesi.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZBYNEK: bunda má pravdu - sice zůstává číslo, ale je jiná platnost a CVV, takže aktivací nové přestává fungovat stará.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BUNDA: Vzhledem k tomu, že má nová karta stejné číslo jako ta stará... Těžko říct.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: aktivací nové by měla přestat fungovat ta původní.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Myslím, že fungují obě (-;
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    Prave mi dorazily novy karty. Chapu dobre, ze je musim nove aktivovat a v okamziku aktivace novy karty prestane fungovat ta stara?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    (ad riziko: Já to taky mám povypínané jen u převodů mezi vlastními účty :))

no jak pise CAIDEL je to logicstejsi pres novy a nasledne vybiram neco co mam preddefinovane tak proc pri pouziti sablony to chce SMS znova?

Nechapu tvoji argumentaci... melo by byt jedno zda dam predefinovane -> provest a nebo novy pripaz -> vybrat predefinovane.

Naopak je to nesmysl ze neco co mam predefinovane se chova jinak nez jsem si nastavil ne?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMM: Njn, když ono je to přes ty nové příkazy rychlejší :) Ale OK, kvůli těm možný změnám budiž.

(ad riziko: Já to taky mám povypínané jen u převodů mezi vlastními účty :))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CAIDEL: je to podle mě správně - pokud vás ta smska tak otravuje, tak jděte přes Předdefinované příjemce. tohle je schválně, protože když člověk dá nový příkaz, tak to může měnit - zase by se to nelíbilo všem paranoikům.
    KOC256: prostě jdi přes předdefinovaného příjemce a je to. já osobně bych stejně možnost vypnout sms u čehokoliv kromě převodu mezi vlastníma účtama zrušil... je to riziko.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: Aháá... tak toho jsem si předevčírem taky tak napůl všiml. Zadával jsem příkazy přesně tak jak popisuješ a chtělo to po mě ověření, ačkoli jsem měl takový matný dojem, že u vybraných transakcí mám nasavené neautorizování. Nicméně nebyl čas nějak to řešit nebo ověřovat, ale teď když o tom mluvíš, tak jsem na to mrkl a je to tak... Kdyby to respektovalo nastavení, bylo by to lepší :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    bezpecnost ne, jako super online overeni chipu ;-)

(ichtylovina nejvetci)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUG v inet bankovnictvi:
    pokud zvolim novy prikaz (v mKontu) a pak vyberu ze seznamu preddefinovanych prijemcu tak to nerespektuje nastaveni "Autorizovat provádění šablony SMS kódem = NE". Otravuje me to nejvic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam