• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NYX
    NYX --- ---
    PAN_SPRCHA: KB->KB urcite chodi hned, nemohlo se stat, ze nastavil datum splatnosti na pozdejsi den a treba se do toho jeste pripletl vikend?
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    NELDE: svyho casu, kdyz jsem mel jeste ucet v CSOB, tak se to pohybovalo v rozmezi pul hodiny az den.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NELDE: minulý týden z KB do KB, trvalo čtyři dny.
    NELDE
    NELDE --- ---
    LITTLELI: Možná to změnili, ale ještě celkem nedávno to u spořky bylo do druhého dne.
    Záleží na tom, jak definuješ on the fly. U mBank to fakt funguje tak, že peníze, které pošleš, můžeš ihned vybírat v bankomatu (vyzkoušeno). Pokud to je u jiných bank také tak, tak bych prosil někoho, kdo tu zkušenost osobně má (vím jen, že to už dávno fungovalo v ebank).
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PETER_PAN: no, je fakt, ze v necem jsou dost dreveni. na to, ze je trend, aby si clovek udelal nejlip vsechno sam bez jejich prace a vydaju, tak me treba dostalo, ze abych zmenil korespondencni adresu k hypotece, musim si na to sjednat schuzku a jit tam osobne. nehlede na to, ze uz jsem tam byl menit adresu a cislo OP na smlouve. se na to nezeptala a ja na to zapomnel (uz jsem to tu jednou cetl. adresa na smlouve je jiny zaznam, nez korenspondencni adresa, a oni se proste nezeptaji, kdyz uz tam clovek sedi s novou obcankou a novym trvalym bydlistem..) nehlede na to, ze za rok uz mame pridelenou treti poradkyni. v netbankingu jde zmenit korespondencni adresa jen ke sporozirovemu kontu (odmitli zrusit resp. nepovolili zadost o zmenu inkasa z mbank konta, ale zas mam alespon kde nabijet kredit..) i kdyz tam ta hypoteka navazana je.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    LITTLELI: .. nicmene jsem rad ze jsem se z CS vyvazal .. jsou to pice v mnoha urovnich, ale tady je to OT !
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    PETER_PAN: dokonce i clearingové platby jsou ve spořitelně rychlé.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    LITTLELI: u CS mam jinou zkusenost !
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    PETER_PAN: hele nevím kde žiješ, ale u normální banky je převod mezi účty v rámci banky "on the fly" a to včetně ČS.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CAIDEL: :-D modří již vědí :-D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BUNDA: To vidím, že neumí :) To byl spíš takový návrh do TODO listu a to jeden, který by snad nemuselo schvalovat Polsko ani by snad nemusel být přespříliš komplikovaný :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CAIDEL: to mBank neumí. Ale vzhledem k tomu, že na eMax Plus nic nemám tak už ani ty výpisy nechodí :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Teď jsem si tak všiml... mám-li v internet bankingu eMAX Plus účty pojmenované, mohlo by to s tím pojmenováním chodit i do exportů mailem na konci měsíce? Nikde jsem to tam nenašel a pro rozlišení by se to myslím celkem hodilo - je tam jen číslo účtu, ale podle toho poznám na první pohled houby :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MAKROUSEK: eh, smaž se. copak tam není napsaný, že peníze chyběly tomu druhýmu člověkovi? :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAKROUSEK: Copak on něco takového udělal?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOXICMAN:
    mam a pro to malo co potrebuji pouzivam
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    BUNDA: nemam :-)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ahoj, používám klasický osobní účet mKonto+eMAX, spokojenost :)
    teď začínam podnikat a sháním podnikatelský účet, a moje první myšlenky směřují na mBUSSINES konto...
    máte? používáte? nějaké problémy nebo nedostatky? díky :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PETER_PAN: kreditka :-)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    mBank: .. minuly tyden mne mBank zachranila .. jsem schodou okolnosti nemel u sebe penize a na ucte take ne a byl jsem na benzince a bylo nutne dotankovat do druheho auta (jeli jsme 2 auta), nebyl cas se vracet domu pro penize a ridic druheho auta nemel take ani penize ani penize na ucte ..

.. no tak jsem zavolal kamosovi ktery ma take mBank ucet, poslal mi 300,-, na proklik to bylo na mem uctu, natankoval jsem, zaplatil kartou s delfinem a bylo - vsechno dobre dopadlo :-)

.. v tu chvili mne zamrazilo kdyz jsem si uvedomil co bych delal kdybych mel ucet treba u CS ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam