• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMM: Něco na tom prodělám. mKonto apod. opouštět nebudu, to je stále velmi dobrá investice, ale teď se dostávám do situace, kdy mi přesunutí věcí z eMAX plus ke konkurenci vynese zhruba stejně, jako mi kdysi vyneslo přesunutí od "poplatkové" banky k mKontu.

Neboli, částka dost podstatná na to, abych se tím zabýval.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Jinak oprostíte-li se od emocí: pro mě osobně třeba tohle všechno neznamená vůbec nic, protože tam mám na eMAX Plus cca 30k CZK - a tím pádem je fakt jedno, jestli je úrok 1%, 3% nebo 1,123456789%. Důležité je pro mě mKONTO a možná ještě kreditka zdarma - a dokud se nezmění tyhle podmínky, tak úroky mi jsou relativně buřt.

Samozřejmě to nemusí být váš případ - ale jak se to dotkne vás? Proděláte 100 Kč měsíčně? 200 Kč? To je pořád zhruba cena, kterou stojí vedení běžného účtu u většiny konkurenčních bank, ze kterých jsme/jste odešli.
    KAREN
    KAREN --- ---
    MARC: neLOL ,[
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Mbank chce zavrit nebo co ?
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    tyvole to si snad delaj prdel ne uz
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    VXP: to je vicemene klasickej terminak. Jednorazovej vklad bez moznosti navyseni. Pouze jeden vyber z vkladove obdobi a to jen 30% z castky. To asi nikomu nenahradi eMax.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Z mFóra:
    Navrhoval bych zavedení nového spořícího produktu "Emax mínus" - čím více peněz klient uloží, tím větší úrok bude měsíčně bance odvádět. MBank by byla zcela jistě první s produktem takového typu na finančním trhu, mohlo by jí to pomoci z červených čísel a určitě se najde mnoho klientů, kteří do toho půjdou...

Inu, Češi, smějící se bestie ;-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    FIN: přesně tak :-D Patrně špatně nasmlouvali termíny spuštění reklamy a odložit to již nešlo.
    FIN
    FIN --- ---
    BUNDA: oni vstoupili na trh, hodlali se projevit, udělali si reklamu, aby přitáhli hromadu nových klientů a nestíhají nápor...?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CAIDEL: Axa vypadá zajímavě, ale nestíhají nápor nových klientů. Takže krom specifického IB počítat s dlouhými lhůtami.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CAIDEL: já hodlám vyzkoušet Axu, ale až to trochu doladí :)
    FIN
    FIN --- ---
    CAIDEL: pokud ti nevadí počáteční trapas s odfláknutým i-net bankingem a další problémy )viz finson níže), tak je axa zajímavá. mě osobně ovšem tyhle věci prozatím naprosto odrazují.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No ty krááááso. To je tedy novinka.

Odcházím si otevřít spořák jinam, tohle by fakt nešlo.

(kde je to teď nejlepší? Oranžové konto? AXA?)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: no něco sem čekal (protože poměr vkladů vůči půjčkám to vyžadoval), ale tohle? Vůbec jim to nezávidím :-(

ZBYNEK: kiosek nebo pobočka jde o způsob zaměstnání (smlouva versus živnosťák).
    FINSON
    FINSON --- ---
    PAN_SPRCHA: OK, jdu do muzea ukrást nějakej fax...
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    FINSON: na francouze musis hlavne francouzsky, zadnej jinej jazyk totiz neuznavaj ;-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FINSON: Na Francouze musíš vždycky faxem. Počítače považují za americký vynález a odmítají je používat .
    FINSON
    FINSON --- ---
    PAN_SPRCHA: Čekal jsem, že mi aspoň odpoví ve stylu "Le Férfoks nón posíbl, přendi na le Exploder, le vole", ale oni na mě prostě úplně s...ou.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FINSON: Jsou to Francouzi, cos čekal? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam