• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ADAMM: a platí to v tomto prípade pre platby cez net alebo je to obecný limit na kartu?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CASTER:
    ja uz jsem u AXA... az na strasny ebanking to zatim funguje. uvidime jak na tom budou uroky...
    CASTER
    CASTER --- ---
    BUNDA: to jo no, rozdil celych 0.2%, takze nejlip to mit 'vedle na ing kontu'
    PIZI
    PIZI --- ---
    BUNDA: To uz mi pripada jako prilis mnoho mikromanagementu. Ja chci mi ucet aby mi setril starosti a cas a ne mi je pridaval.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PIZI: eMax (zatím bez zpoplatněných převodů) a eMax Plus (druhý a další převod v měsíci za 150,-) jsou rozdílné produkty :-)
    PIZI
    PIZI --- ---
    SEOMAN: musim na mkontu mit tolik kolik potrebuju asi na mesic. Pokud nechci platit poplatky za prilis mnoho prevodu z emaxu.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Hlavne u mbank nemusis vubec nic mit na uctu, mas to vedle na emaxu a tak kreteni, kteri se pokusi mi vykrast ucet, mi ukradnou tak litr dva max
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JULYZ: u mBank a plateb po netu to není potřeba - protože si můžeš nastavit limity z nuly na požadovanou částku před provedením transakce a hned potom zase snížit - v IB v nastavení Limity karty :)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    čítala som teraz v E15 o možnosti "zamknutia" karty, kedy sa karta odomkne pomocou mobilu vždy len pre konkrétnu transakciu. jedná sa o platby cez internet. je takáto možnosť zamykania karty u mbanky? (alebo niekde inde)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Vážení Klienti, připojujeme se k vyjádření upřímné soustrasti polskému národu ... Více...
    Informace pro klienty: Odstávka systémů mBank. Více...
    PULKA
    PULKA --- ---
    Já mám samé dobré zkušenosti s platbou i výběrem např. v Turecku, Sýrii, Jordánsku, Libanonu, ale ještě to byla stará nečipová debetka.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    v Egypte vyber z bankomatu, stejne jako platba pres terminal OK (s obnovenou cipovou embosskou)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    add Platby v zarhanici: V Dominikansky republice jde vybirat v pohode z bankace, kartou sem tam nic neplatil....
    (Banco Popolare)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: bohužel nevím.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Od kdy to tam je? Mám nedávno novou kartu, tak jestli se mě to také týká.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: když tam není - což byla donedávna pravda - tak se pak stávalo, že se s tou kartou v některých případech nedalo zaplatit. a změnit to musely banky, rozhodla to VISA, že karty musí mít nahraný PIN na čipu (což je imho kvůli zrychlení placení - ušetříš čas připojování do banky).
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: tak nekdo treba predpoklada, ze pin na karte proste neni.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KAREN: já si myslím, že je to dobrá zpráva - a postup není ani nijak složitý. když jsi v ČR, tak stačí změnit PIN a pak kdekoliv zaplatit / nebo vybrat, a PIN se nahraje. nebo si můžeš počkat na obnovenou kartu, tam už bude nahraný... jak jinak by se asi ten PIN na kartu dostal, hm? telepaticky to asi nepůjde...
    NELDE
    NELDE --- ---
    Raifka má asi problémy - začíná nabízet něco podobného bilančnímu účtu.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: no to sou triky ;/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam