• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA:
    AZAZEL1MZ: tak tak, není to nejběžnější funkce, ale v případě mBank to nejde vůbec (nepočítáme-li různé "triky").
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    AZAZEL1MZ: to, že to nejde z mKreditky, neznamená, že to nejde z kreditky od jiných bank.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    NELDE: jj tak nejak jsem to myslel s tim hrazenim veci na dovolene, penize budu mit na ucte tak akorat (po dovolene tam bude asi nula :-) a nerad bych aby se tam nula vyskytla v prubehu :-)

CASTER: ok dik za info, to jsem netusil ze to nejde prevadet z kreditky na normalni ucet, ale kdyz se ted nad tim zamyslim tak je to celkem logicke
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LEDOFREDO: Ano.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    pred expiraci debetni karty k mKontu prijde vcas automaticky karta nova ?
    NELDE
    NELDE --- ---
    AZAZEL1MZ: Hlavně to pár týdnů potrvá, než ji získáš. Kreditka je dobrá na nákupy u obchodníků, jednou za měsíc to uhradíš a je to bez problémů s tím, že by ti třeba neprovedená platba blokovala peníze na účtu. To znamená, že na dovolené úžíváš kreditku a po dovolené to buď uhradíš nebo necháš ve splátkách, až budou peníze.
    CASTER
    CASTER --- ---
    AZAZEL1MZ: z kreditky pokud vim nemuzes prelivat penize na ucet... musel bys je jedine vybrat bankomatem a pak je vlozit (a u kreditek za to byvaj velky poplatky)... ale mohl by si s ni na dovoleny platit u obchodniku
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    zdravim, ma nekdo zkusenosti s mKreditkou? Sem si naplanoval dovolenou a koupil nalezitosti a ted mi clovek nezaplatil co mel takze ... mam na ucte na dovcu tak akorat a nerad bych byl kdybych zjistil ze mi na dovolene nejaky ten tisic chybi

tak jsem uvazoval o tom ze bych si pred dovcou zridil mKreditku a prelil si nejaky ten peniz k sobe na ucet a po dovolene to zase nahrnul zpatky a doplatil pripadny rozdil

Jen me zajimalo jestli s tim uz nekdo ma nejake zkusenosti
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ADAMM, BUNDA: dík za odpovede
    VANEK
    VANEK --- ---
    Zandlovo brblání, zajímavé maximálně z hlediska PR než obsahově: http://www.marigold.cz/item/mbank-po-trech-letech-kokrspanelstvi
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JULYZ: když si změníš limit pro platby na netu, tak to bude pro platby na netu. když pro platby na terminálu, tak i v obchodech.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JULYZ: je tam zvlášť limit i pro net transakce.

CASTER: však eMax má už smysl asi jen pro placení na netu, ale s mBank kurzem :-(
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ADAMM: a platí to v tomto prípade pre platby cez net alebo je to obecný limit na kartu?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CASTER:
    ja uz jsem u AXA... az na strasny ebanking to zatim funguje. uvidime jak na tom budou uroky...
    CASTER
    CASTER --- ---
    BUNDA: to jo no, rozdil celych 0.2%, takze nejlip to mit 'vedle na ing kontu'
    PIZI
    PIZI --- ---
    BUNDA: To uz mi pripada jako prilis mnoho mikromanagementu. Ja chci mi ucet aby mi setril starosti a cas a ne mi je pridaval.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PIZI: eMax (zatím bez zpoplatněných převodů) a eMax Plus (druhý a další převod v měsíci za 150,-) jsou rozdílné produkty :-)
    PIZI
    PIZI --- ---
    SEOMAN: musim na mkontu mit tolik kolik potrebuju asi na mesic. Pokud nechci platit poplatky za prilis mnoho prevodu z emaxu.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Hlavne u mbank nemusis vubec nic mit na uctu, mas to vedle na emaxu a tak kreteni, kteri se pokusi mi vykrast ucet, mi ukradnou tak litr dva max
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JULYZ: u mBank a plateb po netu to není potřeba - protože si můžeš nastavit limity z nuly na požadovanou částku před provedením transakce a hned potom zase snížit - v IB v nastavení Limity karty :)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    čítala som teraz v E15 o možnosti "zamknutia" karty, kedy sa karta odomkne pomocou mobilu vždy len pre konkrétnu transakciu. jedná sa o platby cez internet. je takáto možnosť zamykania karty u mbanky? (alebo niekde inde)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam