• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    chci zrusit sporici ucet a vybrat prachy
    nekolikrat jsem se nedovolala
    pak jsem se dovolala a rozcilila se. nemam na to nervy.

Jak si objednam nejaky dementni pristupovy kody k tomu, abych si na jejich zaklade objednala kartu!!! abych si pak za mesic mohla penize vybrat? a jak zrusim ucet s tim, abych uz dal vubec nebyla klientem mbank?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    jo a kdy se vypocitava kolik za vyber platim je to podle minuleho mesice nebo se to bude sumarizovat za aktualni mesic?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    k te mBance... snad me neukamenujete ale v rychlosti jsem to tu nenasel:
    AD výběr z bankomatu
    Pokud to chapu tak do toho mesicniho bezhotovostniho budgetu se pocitaji JEN vsechny platby kartou (kreditku neresim).

Takze pokud zaplatim v tescu 200+2000+700 = 2900 a pak vyberu z bankomatu 2x500 tak zaplatim 0+9Kc?
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    KOC256: Pouze upresnim, ze to kleslo z 2,5% na 2%, 0,5% rocni bonus je zachovan.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    CRANK: nikde tam ale nevidim konkretne vymezeny pravidlo, v sazebniku taky ne. takze to pujdou ad hoc po klientech a toho nebo onoho poslou na hanbu a napali mu poplatky?
    CRANK
    CRANK --- ---
    Viz. z blogu:

http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=189

Tento bod se dotkne méně než 2 % našich klientů, kteří osobní účet mKONTO využívají převážně k jiným než osobním účelům (především pro podnikání) a generují až několik set transakcí denně. Těmto klientům bude nabídnut jiný produkt více vyhovující jejich skutečným potřebám. Takové klientské chování není v souladu s modelem nízkonákladové banky, kterou mBank je a nadále chce být.
    CRANK
    CRANK --- ---
    Tak nevím, jestli se vyplatí migrovat jinam. Když to tak vezmu, víc jak 2-3 převody měsíčně jsem ještě neměl. Na EMAXu nespořím (resp. těch pár korun co tam mám na účtě dokud je neutratím by stejně žádné úroky nevyneslo). Kartu mám jen jednu a stačí mi vybrat naprosté minimum hotovosti, jinak platím všude kartou.

Takže mě to zase tak žíly netrhá. Každopádně - pokud někdo potřebuje 200 převodů měsíčně a 5 karet - tak už imho mbanka není tak výhodná, ale taky už to asi nebude obyčejný osobní účet IMHO.

(I když to nic nemění na tom, že mBANK se profilovala jako "bez poplatků", výše uvedený případ pro ně asi nemusí být výhodný a není tak nepochopitelné, že teď chce couvat.)
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    díky, nicméně cenu za blokování karty jsem také dohledal. Mě by spíše zajímala ta čekací doba než ti přijde nová karta domů ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    neco jsem hledal a narazil jsem na post BUNDA-y :)

To, co je dnes v ceníku za 0 Kč - bude i nadále za 0 Kč ... nemůžeme si dovolit a ani nechceme měnit naše zásady. Dobře jsme se poučili ze zkušeností konkurence, která slibovala a sliby nesplnila. Jejich cestou rozhodně jít nechceme. Co říkáme, to platí.
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    máte někdo zkušenost s blokací karty? dnes mi prodavačka nalomila platebku a jako nejrozumější postup se mi zdá blokace a zažádání o novou. Jaká je doba od blokace do vydání nové karty? (přibližně)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOC256: Heh, necekane :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    trochu OT ale AXA si to uz s temi 3,5% rozmyslela :)

...
    Nyní jsme nuceni zareagovat na podstatné změny na trhu a na snížení REPO sazby ČNB na historické minimum a snížit základní roční úrokovou sazbu na 2 %. Při započítání věrnostního bonusu 0,5 %, který klient získá při průměrném zůstatku přes 40 tisíc korun, nabízíme celkové roční zhodnocení 2,5 %, což je stále jedna z nejlepších nabídek na trhu.
    ...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    takze misto bankomatu budu vybirat pres cash back?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    což je mi ovšem jako klientovi úplně buřt.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SEOMAN: logicky, protože to taky není zadarmo. reálný náklad, nemáš-li speciální dohodu, a jde to přes visu/mastercard, je někde okolo 30 Kč. takže tak.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    njn ale zrovna ty vybery z bankace, jedina vec co sem pouzival...a to nema nikdo zadara co na to koukam
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    jo, já jdu do FIOa, už jim dali bankovní licenci,což mě trochu uklidnilo ...
    FIN
    FIN --- ---
    so far so good
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Co FIO, je to k necemu ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam