• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    První banka v ČR, přinášející účty bez zbytečných poplatků a položek. Dostupná 24 hodin denně, 365 dní v roce - přes internet a telefon.
    Neplaťte bankovní poplatky! Neváhejte a ušetřete Mbanka
    KAREN
    KAREN --- ---
    ATAN: musis mit tu "lepsi", viz http://www.fio.cz/platebni_karty.itml - za tu se plati snad 25 kc mesicne
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BUNDA: to je karta úplně k ničemu.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ATAN: ne.
    ATAN
    ATAN --- ---
    s Fio Maestro Chip nejde platit na internetu?
    KAREN
    KAREN --- ---
    ATAN: hmm treba zakladni bezplatnou kartu, se kterou muzes platit po netu;) prehlednejsi internetbanking... ted me jinak nic nenapada)
    ATAN
    ATAN --- ---
    ma neco mBank navic oproti Fio? nebo existuje nejaky duvod k Fio neprechazet?
    FIN
    FIN --- ---
    KOC256: jisté rozdíly tu jsou :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FIN:
    nikdo z mBanky mi pivo za 2 Kc zatim neprodal ;-)
    SP1T
    SP1T --- ---
    uplne nahodou se sem kouknu a nestacim se divit zmenam u mB. uplne prekvapeny ale taky nejsem. ucet mam, ale jiz ho aktivne nepouzivam. proc?

pred dvemi lety byl u me hlavni duvod zridit si ucet mbank kvuli bezplatnemu vyberu v zahranici. jake bylo ale moje prekvapeni, kdyz jsem zjistil, jaky kurz vam daji.

zla banka, v mem pripade RB byvala eBanka pri vyberu aplikuje kurz stred podle CNB a zpoplatni sic vysokou ale transparetni castkou cca. 180kc.

kdezto u mBanky to bylo skutecne zdarma, ale kurz jak u prekupniku z ulice, takze pri jen trochu vyssi caste se dostavate hrave nad 180kc...
    FIN
    FIN --- ---
    mBanka začíná s uživatelem jednat jako Paroubek s voličem :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Z oficiálního FAQ: Naprosté většiny klientů se uvedené změny navíc vůbec nedotknou.

takže to vlastně pro mBank žádný přínos mít nebude a brzo přijde něco dalšího co se také naprosté většiny nedotkne atd. :-D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    celkem vtipné konstatování z mFóra :-)

Docela se divím, jak se oběma programátorům - brigádníkům podařilo tak rychle implementovat ten poplatek za výběr z bankomatu odstupňovaný podle obratu. Když si vzpomenu, že roční trvalák byl dva roky nepřekonatelný problém...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    tak trochu zavzpomínáme :-) mBank-sliby-byly-chyby-Chcete-dukaz Aneb polákům nikdy nic nevěř.
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    mi ted pise svagr z krkonos, kteryho jsem vtipne zrovna tenhle tyden zlanarila at si misto k manzelce posila prachy na mBank, ze teda nazdar, to prej radsi zpatky k manzelce. on ale vydela malo, to asi neni pro mBank zajimavy klient. a moji rodice, ktery maji uspory u me na eMaxu si je tam asi taky dlouho nenechaji

PIZI: asi tak

To bude ale demence si ted s pritelem rozdelovat transakce a vybery, aby nas to nestalo zbytecny prachy:P
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: jasne, tezko ric, co je repre vzorek, ale podle me to jsou spis mladsi lidi a v dobe facebooku se tyhle informace siri rychlosti blesku a k tem starsim se to dostane suskandou. mozna ne hned ten den, ale verim, ze relaitvne rychle.
    nepopiram, ze existujou lidi, kteri maji doma plakat mbank s fararem slibujicim vsechno zadarmo a jsou v klidu, ale nevim, jestli jich je dost.. navic se asi vzpamatujou hned po prvnim vypisu z uctu po one zmene...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    taky jsem premyslel kolik lidi prinutili vycistit emax+. jakoze lidem z NYXu asi hodne ale tu nejsme moc repre vzorek. treba mamku jsem k jnim od CS dostal ja a ona se v tom dale neorientuje. myslim ze zamrzla na emax+mkonto a dale netusi nic co ji nereknu...

takze treba se jim to vyplati...
    PIZI
    PIZI --- ---
    Ja bych se obesel bez uroku, ale chtel bych bez poplatku. Je to podobne jako kdysi za casu vytaceneho internetu. Porad v hlave drzet task, ktery pocita kolik stoji to, co delam. Chci ten ucet pouzivat aniz bych tohle musel resit. Sem tam platit kartou, sem tam vybrat hotovost z bankomatu, sem tam neco prevest na ucet.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    je pravda, ze ac se zrejme vejdu do transakci (sic tesne a asi ne kazdej mesic), 3 vybery mi taky asi zustanou a pripadny poplatek za cokoliv klidne zaplatim, tak nejvic me svte to, ze pres puvodni proklamace o temer vsem za 0,- tohle nedodrzuji, takze asi pujdu o dum dal. blba je otazka kam vlastne? za posledni dobu jsem zadnou chvalu na jakykoliv bankovni dum neslysel. fio nechci (nemam vlastne duvod, ale nechci).
    skoda, ze ing nedela i klasicky osobni ucty, s oranzovym kontem jsem spokojenej, funguje, zadny velky zmeny na nem nejsou (i ty uroky drzi pomerne konstantne a v ramci ostatnich relativne slusne) takze v tomhle smyslu ki je jejich image a obchodni politika vcelku prijemna.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KERRAY: nevim, titanik se imho potapi uz od snizeni uroku na emax+... resp. i kdyby za mesic vymysleli, ze ty platby jsou ok, tak tam nikdo zadne "vetsi" castky shromazdovat za 0.75% nebude.
    obecne mi prijde, ze tim opatrenim primeli dost lidi si vycistit emax+ a tim aktualnim je primejou vyuzivat sluzeb mene (resp. vic pocitat a pouzivat ucelneji), pripadne nejake male procento vyhnat uplne.

obecne nejake zlepseni na jejich strane v tom nevidim, ale ekonom nejsem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam