• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    FIN
    FIN --- ---
    BUNDA: vzhledem ke svému principu fungování - především internet - skutečně moc poboček nepotřebují. také jsem v průběhu jejich existence sledoval, jak na počátku jich měli několik a pak nám rostly. souhlas s trvalými příkazy, takový nápad tu od někoho zazněl snad první den, co vešly ve známost chystané "novinky" - a ještě si tipnu, že omezí trvalé příkazy, ale ty jednorázové už nám zpátky nezvýší :-) a nakonec ti musím už jen poděkovat za doporučení jiného ústavu cca půl roku tomu zpátky - ze záložního stává se nám hlavní útočník :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    FIN: tak nejdříve se zbaví těch pár živnostníků (čti zredukují pobočky) a pak začnou vymýšlet další omezení. Tipnu, že změny trvalých příkazů (těmi bude určitě někdo obcházet limit počtu převodů) se také blíží. A pak to vidím na odprodej cs a sk organizační složky někomu jinému :-) Nicméně pro sebe již v mBank perspektivu nevidím. Nejsem standardní klient :-D

Každopádně tímhle obratem a zvlášť těmi PR žvásty mne totálně znechutili :-(

Ale co mě stále baví je mFórum. Co tam člověk najde za názory :-)
    FIN
    FIN --- ---
    BUNDA: já ano: budou muset dále zvyšovat poplatky.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: jinými slovy banka bude prodělávat dál jen o něco méně, vidíš v tom perspektivu?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: mne je z tech forumlaci taky spatne, nicmene jadro sdeleni je imho v tom, ze cilem je snizit ztratovost mKonta, nikoliv vydelavat na poplatcich.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    kdyby zrovna neprobihala podstatne horsi PR katastrofa u BP, tak by tohle bylo fakt ukazkove vystoupeni...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    BUNDA: sukej me v behu, to je nu-skool ptydepe newspeak, ze by to zadnej havel nevymyslel. jojo, u lidi z mbank se edukace nezapre. je primo obvijousni.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Zároveň prostřednictvím měsíční edukativní kampaně získají naši klienti veškeré potřebné informace formou nadstandardních personalizovaných zpráv z banky.

konečně nějaké využití pro zprávy z banky :-D
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    BUNDA: lol
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    a další vtipná citace zaměstnance mBank

ad 10 příkazů - když se obchodní ředitel na celofiremní poradě zeptal: "Máte někdo více, než deset jednorázových příkazů měsíčně?" - kolik rukou se zvedlo? Nula.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Na http://www.mesec.cz/clanky/mkonto-mbank-konec-polskeho-snu-o-uctu-zadarmo/nazory/ jsou zajímavé komentáře "Banker: Prave duvody zmeny strategie" a "Novinářka i mKlientka: mBank se raději nevyjadřuje - nemá kdo".
    FIN
    FIN --- ---
    takže ta banka nechce vydělávat? a odkud ji přivezli? z matkotereziánské galaxie?

pro 5 ran, co za PR a komunikátory s veřejností to tam mají?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Citace z mBlogu:

Nevybereme ani haléř s cílem vydělat
    V první řadě bychom chtěli zdůraznit, že jsme nezdražili. Vyvracíme tím některá tvrzení, že cílem těchto kroků je zvýšení zisku banky.

Takže prostě jen chceme nasrat klienty :-D

BUNDA
    BUNDA --- ---
    WITTGENSTEIN: asi se inspirovali u rajfky :-D
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Je tam zajímavá informace:
    mBank CZ mBank SK mBank PL
    Objem depozit 825,5 mil. EUR 323,6 mil. EUR 13 769,9 mil. PLN
    Objem půjček 195,4 mil. EUR 86,3 mil. EUR 11 713,8 mil. PLN

Tedy oproti PL je mBank ne moc úspěšná v půjčování! To jes skutečná příčina současného "zdražování".
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    kdyby to nekoho bavilo, tak se muze pridat sem :)
    http://www.facebook.com/pages/Odchazim-3172010-od-mBank/127546377273961
    NELDE
    NELDE --- ---
    Přiznám se k tomu, že jako uživatel mHypoték s bilančním účtem o odchodu zatím nepřemýšlím. Takže zatím zkousnu.
    FIN
    FIN --- ---
    PAN_SPRCHA: bundův názor začínám sdílet i já :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Jinak jsem se rozhodl k radikalnimu kroku - v pondeli (nejspis - mozna v utery) se muzete tesit na Posledni navrat bankovniho blogera - muj prispevek na mBlogu.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PETER_PAN: pri splneni tech podminek jsou tri vybery zdarma, dalsi za 35. pri nesplneni podminek jsou jeden, dva nebo tri vybery za 9, dalsi za 35.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam