• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    FIN
    FIN --- ---
    PAN_SPRCHA: bundův názor začínám sdílet i já :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Jinak jsem se rozhodl k radikalnimu kroku - v pondeli (nejspis - mozna v utery) se muzete tesit na Posledni navrat bankovniho blogera - muj prispevek na mBlogu.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PETER_PAN: pri splneni tech podminek jsou tri vybery zdarma, dalsi za 35. pri nesplneni podminek jsou jeden, dva nebo tri vybery za 9, dalsi za 35.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ADAMM: za vyber z bankace je to u mBank za 9 CZK ? ..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PAN_SPRCHA: je to 9 korun, ne 35.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PIZI: jak jsi to poznal? :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOC256: jasně, jde spíš o princip.
    Ale mně jde hlavně o to co píše BUNDA je dost pravděpodobný, že je to jen začátek. to by mi vadilo o dost víc, prozatím ty změny nejsou zdaleka takové abych uvažoval o změně. Jenže ono to může být dosti plíživé, nic radikálního, prostě každých čtvrt roku něco malinkého a najedou člověk zjistí, že platí jak u klasické banky za každou blbost.
    PIZI
    PIZI --- ---
    PAN_SPRCHA: Jsi z Prahy, ze? :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PAN_SPRCHA:
    pro cloveka s pravidelnim prijmem je to moralni problem s tim ze zadarmo neni zadarmo ;-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PIZI: Jo třeba pro studenta je to pět lahváčů:) Pro člověka s pravidelným přímem nic.
    FIN
    FIN --- ---
    3 bankomatové výběry = hodina plavání v docela luxusním sportcentru :-) to radši to plavání :-)
    PIZI
    PIZI --- ---
    PAN_SPRCHA: Vzhledem k subjektivnost ano, pro nekoho jsou.
    FIN
    FIN --- ---
    božínku, nerad bořím anonymitu, ale může mi někdo vysvětlit, za co ten minusek? :-) rád bych se pobavil :-)
    FIN
    FIN --- ---
    FIN: v rámci feedbacku, samozřejmě :)
    FIN
    FIN --- ---
    PAN_SPRCHA: ano, blbé je to na to dost - doufám, že Adamm dá někdy zdejší fórum přečíst svému vedení :-)
    FIN
    FIN --- ---
    PAN_SPRCHA: ne, to fakt nebudu - to se většina mých peněz přestěhuje do fia, abych žádnou energii zbytečně vynakládat nemusel. jestli je cílem banky přijít o peníze klientů, tak budiž, mbank právě boduje :-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOC256: jo to jo 35kč už jsou nějaké hmatatelné peníze.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    WITTGENSTEIN: to je tak strojený jako by to psal rovnou PR manažer
    FIN
    FIN --- ---
    WITTGENSTEIN: zdá se, že jsem to s hodnocením "chudáci češi trpící pod polskou knutou" poněkud přehnal - česká část mbanky nám evidentně dementní taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam