• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    YNZA
    YNZA --- ---
    KOC256: na ty tatry bacha, se standardnim cestovnim pojistenim je nejakej problem v kryti dyz se ti to stane v horach nad 2000m nebotak nejak. ja mel na to pripojisteni, par korun
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DYNK: to, co se tě v sazenbníku případně týká je a) vydání duplikátu karty 100 Kč (= budeš mít původní kartu, dojde ti nová, se stejným číslem a už s čipem, stará funguje do okamžiku aktivace nové) b) blokace karty 0 Kč + poplatek za vydání / obnovení v prvním roce platnosti karty 0 Kč (=starou zablokuješ třeba jakože z důvodu krádeže a dojde ti nová, obvykle do 10 dnů, jen je dobré si zkontrolovat, jestli máš v systému správnou adresu, kontaktní se dá měnit přímo v IB)
    PULKA
    PULKA --- ---
    DYNK: nevím jaká je odpověď na 1 a 2, ale zato vím, že i s neembosovanou a nečipovou se dalo platit stejně dobře všude, kde brali visa kartu a ne jen CarteBleu (francouzská varianta kreditky) :) takže bych se nestresovala s výměnou a počkala, až Ti ji sami vymění...
    DYNK
    DYNK --- ---
    Zdravím,
    mám mKonto a k němu neembosovanou magnetickou platební kartu s platností do 11/2010. Začátkem srpna jedu do Francie a byl bych klidnější když bych tam jel s embossovanou čipovkou. Akorát nevím:
    1) stihne se provést výměna tak, abych měl doma kartu do 14ti dnů od žádosti?
    2) bude v tomhle případě výměna zpoplatněná? V sazebníku jsem narazil pouze na termín "dodatková karta", což asi není můj případ.

Víte někdo?
    HAYES
    HAYES --- ---
    Karen: neni to vubec limitovany, protoze na jednom emax+ uz mam asi 6 mesicu 5,- a zadnej problem.
    VANEK
    VANEK --- ---
    BUNDA: Potažmo jaro, léto, podzim a zima. Nebo možná vklady a úvěry.
    KAREN
    KAREN --- ---
    VITI: ne, jestli to teda neni min nez treba desetikoruna ,D
    VITI
    VITI --- ---
    jsou u mBank uctu nejaky povinny zustatky ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FIN: nebo spíš nikdo.
    FIN
    FIN --- ---
    BUNDA: popravdě, z komunikace mbankou provozované poslední měsíce to z hlediska inteligentnějších uživatelů než těch, co s námahou absolvovali základní školu, nevypadá jako problém, ale téměř jako, kdyby oddělení komunikace s veřejností řídila parta retardů, cvičených opic a českých politiků.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    zacituji opět z blogu mbank: Zároveň prostřednictvím měsíční edukativní kampaně získají naši klienti veškeré potřebné informace formou nadstandardních personalizovaných zpráv z banky.

máme 10. července a slibovaná měsíční edukativní kampaň?

Největším problémem mBank je komunikace, komunikace a komunikace.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    HUBIK: jde o princip! .)=
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    EUCHENIE: za doporuceni mam doma mBank hrnicek, ale uz i na tom setrej ;-)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    BUNDA: jo na to jsem koukala, na ty poplatky, ale pořád mi to přijde dobrý oproti jinejm bankám..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EUCHENIE: tak od 1.8. už se někteří poplatkům nevyhnou. Což někoho umí naštvat.

Já v minulosti doporučoval (klienti se setkali s problémy při zakládání), při dalším doporučování (přestalo být výhodné spoření), při doporučení hypo zrušili mBilans a nyní zavádí poplatky, ale aktuálně už spíše odrazuji...
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    BUNDA: .)) snad nebude, doufám.))
    diky.)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EUCHENIE: brzy ti bude nadávat? :-D Svého času bývala drobná odměna, ale to byla časově omezená akce.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    hele nakou vyhodu za doporuceni klienta asi nemam, coz?.)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    POLINA: záleží - pokud máš v IB nabídku na předschválenou půjčku, tak je to docela dobrá varianta. netvrdím, že jde nutně o nejlepší nabídku na trhu, ale parametry nejsou špatné - vidíš vše on-line, můžeš kdykoliv bez sankcí splácet, úrok je rozhodně konkurenceschopný. předschválená je vyřízená hodně rychle.

pokud tam nemáš předschválenou, tak je hlavní problém to, jestli ji vůbec dostaneš.
    POLINA
    POLINA --- ---
    Když si vezmu půjčku u mbank, kde mám i účet? Bude míň nevýhodná než jinde? Nevyznám se ve financích a nechce se mi o tom přemýšlet ,))) A jak dlouho trvá vyřízení? Dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam