• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    HAYES: dříve chodili sms z polska a v některých oblastech u O2 to bylo normální. Nyní snad chodí z čech, ale chyba byla někde mezi operátorem a bankou.
    HAYES
    HAYES --- ---
    BUNDA: jestli mi chodi sms, jsem zkousel hned z jinyho mobilu, ale je pravda, ze to mohlo byt na cesta banka - operator
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    HAYES: problém může být i na straně operátora.
    HAYES
    HAYES --- ---
    stalo se nekomu? udelal jsem prikaz k platbe, v 15:13 jsem si nechal poslat kod pro potvrzeni a zadnej nedorazil, prikaz jsem ulozil (Potvrdit pozdeji), o 15 minut zkusil znovu a zase nic nedorazilo, o 45 minut pozdeji z jineho pocitace zkusil znovu a behem 2 vterin mi dorazili 3 potvrzujici zpravy, vsechny se stejnym kodem, coz me trochu prekvapilo. Zadal jsem a prikaz normalne odesel...

Pravdepodobne se jedna o nejakou blbost, ale pro jistotu se ptam...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: produkťáci děkují za upozornění, při nejbližším fixu nasadí opravu téhle chyby.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    NIGHTHUNTER: , KAREN: dobrá dobrá, děkuji.)
    KAREN
    KAREN --- ---
    EUCHENIE: jo, u techhle plateb to tak bejva, asi jak pise Caster - zauctuje se to pak rychlejs a mas to vyreseny, o nic nejde;)
    CASTER
    CASTER --- ---
    U karetnich operaci je to spis datum vyprseni blokace penez (pokud k zauctovani nedojde), nez predpokladane datum zauctovani?
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    EUCHENIE: normalne tam byva tak dlouha doba, ale prakticky se strhnou z uctu driv, cca po dvou pracovnich dnech...
    taky jsem si toho vsiml, ale nikdy jsem to neresil ;-)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    jo tak bankac ne, ale HaeMko

EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    fotoskoda, albert a jedno mysim bankac, peniz tam na to mam
    KAREN
    KAREN --- ---
    EUCHENIE: a co to je za platby?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    dotaz, proc mam u trech plateb z 16.7. napsano, ze zauctovany budou az 23.7.? tj. ze tejden, ma to nejakej rozumnej duvod?.]
    KY_109
    KY_109 --- ---
    CASTER: Diky Euro karticce mas narok na stejne sluzby za stejne ceny jako obcane dane zeme EU. Takze pokud to oni maji zdarma, mas to zdarma i Ty. Pokud oni za tuto sluzbu plati, budes si ji taky muset zaplatit. Rozhodne to neni tak, ze by pak Tvoje ceska zdravotni pojistovna proplacela ukon, ktery v ty zemi je placeny.
    FINSON
    FINSON --- ---
    CASTER: Jo, to by měla.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Normalni sanitku (i vrtulnik zdravotniku, ne HZS) by mela snad resit i euro karticka ceske zdravotni pojistovny
    FINSON
    FINSON --- ---
    JULYZ, JULYZ: V jaké nadmořské výšce se provádí zásah, to neřeší žádná HZS, nejen na Slovensku. HZS do toho vůbec netahej. Píšu o podmínkách pojišťovny. A pojišťovny v ČR (AFAIK) mají podmínky většinou nastavené tak, že nehodu v horách do 2000 m n.m. kryje běžné cestovní pojištění, nad 2000 m je poté potřeba být připojištěn na VHT, jinak si všechno zaplatíš sama, HZS neHZS. Pokud se k tobě dostane normální sanitka, zacvakáš normální sanitku, pokud musí HZS s vrtulníkem, zaplatíš HZS vrtulník (+ v obou případech samotnou lékařskou péči po transportu do nemocnice + případný pobyt tam, samozřejmě).
    ATAN
    ATAN --- ---
    JULYZ: no v případě, že za sebou nenecháš krvavé stopy, tak to nikdo nepozná.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ATAN: alebo cestou
    ATAN
    ATAN --- ---
    tak k úrazu přijdeš většinou až dole. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam