• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    HAYES
    HAYES --- ---
    ADAMM: jak brzdi?? vzdyt se ptam...

tak to potom ok
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HAYES: nad ty 4500 to máš ze zákona, tohle tě kryje před těma 4500, kde máš jinak spoluúčast. takže brzdi.
    HAYES
    HAYES --- ---
    ted jsem si precetl moznosti pojisteni karty, na ktery je odkaz z prihlasovaci stranky do mBank. A musim rict, ze to je pojisteni jak remen...

http://www.mbank.cz/osobni/pojisteni_karet/index.html#tabs=3

napr....
    Pojistné plnění bude poskytnuto max. ve výši 4 500 Kč za jednu zneužitou platební kartu, a to max. 3x za kalendářní rok v případech vzniku následujících pojistných událostí:
    - zneužití karty v důsledku jejího odcizení nebo ztráty, včetně zneužití s použitím PINu
    - zneužití karty při internetové transakci

takze, kdyz mi nekdo sebere z uctu neopravnene 30.000,- pomoci cisla karty (napr. jsem nakoupil z nejakyho zahranicni e-shopu a jim nekdo hackne databazi klientu), tak dostanui jako jenom 4.500,- ?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SP1T: ano všechno jsou to jejich kurzy :-) Ale klient přijde do styku stejně jen s prodejem.
    SP1T
    SP1T --- ---
    BUNDA: ci je ten stred? jakoze jejich? MB ma 25,31 vs. CNB 25,35

ne ze by to hralo extra roli, jen me to zajima...
    HAYES
    HAYES --- ---
    Da se nekde najit aktualni kurz?
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    ok, dik moc, tak v Madrsku si rozmenime cash a Slovensko spis karta..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MARTINAA: kurz je stejný při platbě kartou i u výběrů - v eurozóně to imho není žádná tragédie (pokud se nepohybuješ v opravdu velkých částkách), mimo ni (Maďarsko) už horší.
    SP1T
    SP1T --- ---
    MARTINAA: platba kartou zdarma, vyber v zahranici zdarma, kurz na houby, jak zminujes.
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    asi uz to tu probehlo, ale nejak se mi nedari to dohledavat, je hodne nevyhodne platit kartou v zahranici? (Slovensko, Madarsko). Ze jsou vybery z bankomatu na houby kvuli spatnemu kurzu to vim, ale nepodarilo se mi dnes smenit dostatecne velkou castku penez, tak asi budeme nuceni sem tam platit kartou...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    HAYES: dříve chodili sms z polska a v některých oblastech u O2 to bylo normální. Nyní snad chodí z čech, ale chyba byla někde mezi operátorem a bankou.
    HAYES
    HAYES --- ---
    BUNDA: jestli mi chodi sms, jsem zkousel hned z jinyho mobilu, ale je pravda, ze to mohlo byt na cesta banka - operator
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    HAYES: problém může být i na straně operátora.
    HAYES
    HAYES --- ---
    stalo se nekomu? udelal jsem prikaz k platbe, v 15:13 jsem si nechal poslat kod pro potvrzeni a zadnej nedorazil, prikaz jsem ulozil (Potvrdit pozdeji), o 15 minut zkusil znovu a zase nic nedorazilo, o 45 minut pozdeji z jineho pocitace zkusil znovu a behem 2 vterin mi dorazili 3 potvrzujici zpravy, vsechny se stejnym kodem, coz me trochu prekvapilo. Zadal jsem a prikaz normalne odesel...

Pravdepodobne se jedna o nejakou blbost, ale pro jistotu se ptam...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: produkťáci děkují za upozornění, při nejbližším fixu nasadí opravu téhle chyby.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    NIGHTHUNTER: , KAREN: dobrá dobrá, děkuji.)
    KAREN
    KAREN --- ---
    EUCHENIE: jo, u techhle plateb to tak bejva, asi jak pise Caster - zauctuje se to pak rychlejs a mas to vyreseny, o nic nejde;)
    CASTER
    CASTER --- ---
    U karetnich operaci je to spis datum vyprseni blokace penez (pokud k zauctovani nedojde), nez predpokladane datum zauctovani?
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    EUCHENIE: normalne tam byva tak dlouha doba, ale prakticky se strhnou z uctu driv, cca po dvou pracovnich dnech...
    taky jsem si toho vsiml, ale nikdy jsem to neresil ;-)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    jo tak bankac ne, ale HaeMko

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam