• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KRYSTOF_: do mínusu se tímto způsobem dojít nedá. jak říká nighthunter, taky mi přijde nejlepší poprosit někoho, ať ti dopošle na poslední možnou vybratelnou sumu :) bankomaty čsob dávají dost často ještě i stokoruny :)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    KRYSTOF_: podle mě se to nedá vybrat - lepší bude zaplatit někde kartou částku, kterou ještě máš na účtě, než se pokoušet dostat do mínusu.
    (případně někoho poprosit o poslání 10,- Kč, abys mohl vybrat těch 200,- ;-))
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    mam dotaz - co se stane kdyz mam na ucte posledni penize avsak bankomat treba ČS mi da jen castku 200. kdyz vyberu to dvoukilo,je tam manko nejakejch 9 kč , da se to vybrat ? respektive do jaky castky do minusu muzu az zajit je li to mozne ?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ADAMM: věřím, ale zájmy akcionářů jsou zájmy akcionářů.... :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: můžu ti říct, že tým, který spouštěl mBank, to takhle rozhodně neviděl. z tohoto týmu tam ovšem už skoro nikdo není... asi tak.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ADAMM: Zase buďme realisté - když máš oligopol a trochu vyšší implicitní náklady na změnu, je strategie "nalákáme na levné ceny a pak je zvedneme, muehehehe" poměrně úspěšná..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: protože se nepohodl s hlavním akcionářem - tedy Commerzbank. pokud já vím, tak byl odejit, protože jim přerůstal a dělal si trochu moc, co chtěl.

já napsal blogpost, ve kterém jsem popisoval kroky, které mBank udělala, aby nějakým způsobem aspoň symbolicky vykompenzovala ty změny - jenže ty kroky se neuskutečnily, takže nic. možná to v trochu jiné podobě přijde později, ale to už rozhodně nebude doprovozené tím mým příspěvkem.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: A odešel teda proč? A o čem že jsi psal?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ADAMM: Aneb učíme se žít s novým sazebníkem, když už s ním nic nenaděláme.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MALAMUT: chápu tvé pocity, ale s polskem to nijak nesouvisí... jestli s něčím, tak s německem :P

ale musím se pochlubit - napsal mi zakladatel mBank, Slawomir Lachowski, jestli bych nenapsal kapitolu o startu české mBank pro jeho knížku o mBank :) několikrát jsem to tu myslím psal: kdyby tenhle člověk v březnu 2008 ze dne na den neodešel, mBank by dnes určitě nevypadala tak, jak vypadá, a nechovala se tak, jak se chová.

BUNDA: místo něj si můžete přečíst nového mRadního: http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=199 můj blogpost nikdy nevyjde, protože se nerealizuje to, o čem jsem v něm psal.
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    dneska si u mne ta partička polských židů zatloukla poslední hřebíček. dokud jsem u nich měl balík, tak se mohli přetrhnout s nabídkama úvěrů ... a když teď potřebuju překlenout slabší období, tak se na mě zvysoka vysrali ...
    co zavadí o polsko, smrdí (adame, sorry, vyjímky samozřejmě existují, ale jen pro potvrzení pravidel)
    VANEK
    VANEK --- ---
    BUNDA: Do trezorů mBank.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Kampak se vytratil ten avizovanýWITTGENSTEIN ADAMMův příspěvek na blog?
    HAYES
    HAYES --- ---
    ADAMM: jak brzdi?? vzdyt se ptam...

tak to potom ok
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Jako lidem v mBank už fakt hrabe: Soutěž s Cestovním pojištěním

Pošlete nám originální fotku na adresu soutez@mBank.cz ze své dovolené, kde bude znázorněna platební karta mBank.

safety first :-))))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HAYES: nad ty 4500 to máš ze zákona, tohle tě kryje před těma 4500, kde máš jinak spoluúčast. takže brzdi.
    HAYES
    HAYES --- ---
    ted jsem si precetl moznosti pojisteni karty, na ktery je odkaz z prihlasovaci stranky do mBank. A musim rict, ze to je pojisteni jak remen...

http://www.mbank.cz/osobni/pojisteni_karet/index.html#tabs=3

napr....
    Pojistné plnění bude poskytnuto max. ve výši 4 500 Kč za jednu zneužitou platební kartu, a to max. 3x za kalendářní rok v případech vzniku následujících pojistných událostí:
    - zneužití karty v důsledku jejího odcizení nebo ztráty, včetně zneužití s použitím PINu
    - zneužití karty při internetové transakci

takze, kdyz mi nekdo sebere z uctu neopravnene 30.000,- pomoci cisla karty (napr. jsem nakoupil z nejakyho zahranicni e-shopu a jim nekdo hackne databazi klientu), tak dostanui jako jenom 4.500,- ?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SP1T: ano všechno jsou to jejich kurzy :-) Ale klient přijde do styku stejně jen s prodejem.
    SP1T
    SP1T --- ---
    BUNDA: ci je ten stred? jakoze jejich? MB ma 25,31 vs. CNB 25,35

ne ze by to hralo extra roli, jen me to zajima...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam