• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    hm: nehlidal jsem se, mel tri vybery zdarma, vybral 5x, takze bratru 70,- Kc za vybery z bankomatu tenhle mesic. :-/
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    kdy bude mbank zabezpecena pomoci dnssec?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ANICHQA: je třeba mít hlavně aktivní mLinku :) heslo se nastavuje v IB (6 čísel), a musíš si pamatovat svoje ID. pak už nebude potřeba vědět další věci.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PISTA1:
    :)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Tak karta dneska dorazila :)
    Ale vubec sem netusil ze ma stara karta nastaveni automaticky samozniceni pri prichodu novy karty. Vcera jsem vybiral z bankomatu a niceho sem si nevsim.
    Dneska sem ji vytahnul z penezenky a karta pomalu napul.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    dotaz, jedu na dovolenou do zahranici a jen tak premyslim, kdyby se mi tam neco stalo s kartou, tak volam na tu Mlinku, tam mi to bloknou. Co vsechno po me eventualne budou chtit za udaje? Jak tam funguje to overovani? Diky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OCTOPUSS:
    souhlas
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KOC256: Pointa ale je, že já jako osoba bankovnictví neznalá, která prostě jen má účet, vůbec nejsem povinen znát takový hovadiny jako počet cifer v čísle účtu...
    PIZI
    PIZI --- ---
    PISTA1: Mel jsem platnost do 8/2010, karta mi prisla nekdy koncem minuleho mesice, nebo mozna zacatkem tohoto.
    YNZA
    YNZA --- ---
    bezna zasilka je prave u CP problem, kolikrat se to proste ztrati :/
    (takhle nekde dopadla moje kreditka, a uz sem vo novou nezadal, nasrat)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: na poště to nebude, karta se posílá neaktivní jako běžná zásilka.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ADAMM: Tak sem zvedavej zbejva tejden :(
    Adresu mam v poradku a na poste se me zadnej dopis nevali, to sem zjistoval.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: vetsinou tak 14 dni. mas aktualni kontaktni adresu (lze zkontrolovat i zmenit v IB)?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Jak dlouho pred koncem mesice chodi nova karta?
    Ted me 31 konci v IB je status ve vyrobe a karta zatim nikde.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    no tak ono by to melo cilit do jine sfery ne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: ve slovenské části některé lidi znám - však právě Marek Michlík byl první tiskový mluvčí slovenské mBank :) jsem zvědavý, s čím přijdou - a budou si imho trochu kanibalizovat na vlastní značce - ale možná zachrání bývalou reputaci ebanky :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    YNZA: ha! diky za dotaz - zrovna je to pro me taky aktualni a muzu jen potvrdit status "ve vyrobe": BUNDA :o)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YNZA: proběhne automaticky cca měsíc předem můžeš vidět v IB u karty status ve výrobě.
    YNZA
    YNZA --- ---
    Konči mi planost karet u mbank. je třeba žádat o nové nebo to proběhne automaticky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam