• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FINSON: chvátal na měšci trochu strašil, že se přestane poskytovat - a je fakt, že o něm mlčí jako hrob a založí ho jen na těch finančních centrech přímo na požádání. ale jinak imho ok. na druhou stranu, kombinace mbank+fio mi přijde pořád lepší (a asi mám i iracionální averzi vůči poště).
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já jim teda nechci dělat reklamu, ale na to Osobní konto zadarmo u Poštovní spořitelny jste se už někdo informoval?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: Fio. Jinak opravdu asi nikdo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CASTER:
    a kde dostanes lepsi ucet? odhod to ze s nama tak vyjebavaji a ber jen ciste soucasny stav (+- vsechno zadarmo a vyber za 0-9kc)...
    KAREN
    KAREN --- ---
    E2E4: ja slysela, ze kdo ma chladici tasku od mbank, musi za mesic zaplatit kartou celkem min. 6 000 Kc, aby mel 2 vybery z bankomatu mesicne zdarma - ale jenom v lichym tejdnu, tusim...
    CASTER
    CASTER --- ---
    mBank dosahla nejprve toho, ze uz v ni nesporim a ted uz je jasne, ze z ni ani neudelam hlavni ucet az mi skonci studentsky v KB :(
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KERRAY: a chodí sama? :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KERRAY: jelus!!!
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    CAIDEL: jj, presne tak, jdu ho zrusit :)))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KERRAY: Gratuluju. Právě jsem jí vyhrál taky :(

(aspoň se mi připomněli, že jsem to pojištění vlastně chtěl zrušit...)
    KAREN
    KAREN --- ---
    KERRAY: lolz
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Vážený Kliente,

gratulujeme Vám, v soutěži s cestovním pojištěním jste získal chladicí tašku.

hmm, tak to je fakt bomba
    KAREN
    KAREN --- ---
    FINSON: skoda ze nemam nejakou nudnou nekreativni praci, mozna bych to bejvala ocenila ;)))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KY_109:
    reportoval jsme obdobnou chybu přes Adama přímo k nim a oni odpověděli že o tom vědí a že to řeší...
    MALKE
    MALKE --- ---
    FINSON: Che, to mi připomíná, jak moje matka hledala jakési léky a ptala se sestry, kde jsou - přece byly tady v té skříni. A vrchní jí odvětila, že je přestěhovala kamsi jinam. Když byla dotázána na smysl svého počínání, odvětila "Já je takhle udržuju ve střehu...":c)))
    FINSON
    FINSON --- ---
    KAREN: To je dobrá myšlenka! Ve skutečnosti se mBank jako jediná snaží přinutit lidi myslet a dávat si pořád bacha, aby nezakrněli - pro jejich vlastní dobro, a oni to ti klienti pořád nedokážou pochopit...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZBYNEK: jj, napr. ve fio je to nejak podezrele jednoduchy;) fungovani s mbank mi pripomina skautsky tabory z mladi - sifrovacky, bojovky, logicke hry, stopovacky, opici draha, boje s siskami... ;D .///
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak mi dnes mbank zaúčtovala poplatek za výběr z bankomatu... Kartou jsem platil na konci srpna, ale transakci zaúčtovali až v září. Nejde mi o 9Kč, ale o princip.
    Emax už vůbec nepoužívám, za chvíli asi přestanu používat i mkonto. U FIO sice nejsou výběry z bankomatu zdarma, ale aspoň předem vím, co můžu čekat.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Dalsi maly bug s neprelozenou polstinou:

Jelikož jste naším stálým klientem, připravili jsme pro Vás následující nabídku:

* Aktivujte si vyšší úročení na eMAX Pluscs-CZ - oferta ważna do 2010-09-30 - žádost
    * Předschválená mPůjčka až do výše Kč xxxx000.00cs-CZ - oferta ważna do 2010-10-03 - žádost
    NELDE
    NELDE --- ---
    To zase nezní tak špatně - to pásmové úročení bylo nesmyslné. Takhle dávají bonus těm, co utrácí kartou. Jen je škoda té nutnosti to aktivovat (ale chápu, že to je jen pro jeden Emax+ - snaha vyhnout se řešení s více E+ účty) - pokud tedy není více osob do toho zapojených. Pak ale každý musí utrácet.
    Osobně mi to nevadí, na bezpoplatkové kreditce mám minimálně 10k měsíčně (mám ji kvůli bilančnímu účtu), jen to nevyužiji - bilanční účet je mnohem lepší.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KERRAY:
    to jo ale toto se me netyka...

penize mam jinde (jestli jim to nevadi je jejich vec) a mbanku pouzivam jen k platbam kartou, a vyberum - bud zadarmo a nebo za levno...

Takze kritizovat mohu ale stále jsem spokojen :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam