• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    HAYES
    HAYES --- ---
    NELDE: neni, a nikdo z "pomlouvacu a ztezovacu" :-) uz sem nenapsal, ze o 4 hodiny pozdeji mbanka poslala omluvny mail
    NELDE
    NELDE --- ---
    MASCA: A není to náhodou půjčka pro manželku s kterou máte společný účet (nebo jsi její disponent)?
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    pujcka za nan mesicne, lol... uz se tesim na null urok, ci pojisteni za nakej overflow -32768 mesicne :D
    MASCA
    MASCA --- ---
    KOC256: Tak promiň. Abys to ty a ostatní tak hrozně chytří pochopili, měl jsem být adresnější:

Nabízejí splátku "NaN Kč měsíčně". To je možná až takový počítačový vtip a ne každý mimořádně inteligentní jedinec, ho dokáže pochopit. Nic víc, nic míň. Ano, je to chyba a přišla mi vtipná. Tobě ne, tedy se hluboce omlouvám.

Kromě toho neznají moje pohlaví, ačkoliv jindy mě oslovují správně. Čtenář mého příspěvku jej může poznat z tvaru slova "nedostal". Ale to už mě jen dorazilo. Dám teď prostor jiným ubrekánkům a slibuju, že už sem nic nepostnu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: jak píše Witt
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MASCA: NaN je Not a Number, tak mozna to dostanes za prisun huleni, visjak :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KOC256: Masca chtěl myslím naznačit, že formulace "Můžete získat 500 003 Kč pouze za NaN Kč měsíčně." používají u nás prakticky jen nebankovní instituce povětšinou pochybného charakteru, u klientů, kteří by nepoznali RSPN, ani kdyby je kousla do pozadí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    chybu a co? to jakoze nikde nevznikají chyby?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: přečti si, co sem poslal.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MASCA:
    nejen ty ale všichni ubrekánci tu...

Začínáte mě tak trochu srát... nechceš půjčku tak ji neřeš. Chceš ji tak si ji pořeš. Ale proč se tu všichni musí navážet do něčeho co je stále nejvýhodnější banka na ČR trhu.

Jo aha to je český sport jo?
    MASCA
    MASCA --- ---
    Takovej mazec jsem ještě nedostal, s těma to fakt jde z kopce na všech frontách...
    mBank OS – Nabídka předschválené půjčky:
    Vážená klientko,
    Můžete získat 500 003 Kč pouze za NaN Kč měsíčně.
    HAYES
    HAYES --- ---
    Mam dotaz na informacni maily, co mi chodi kazdy den z mBanky... Neobsahuje email nejake "citlive" udaje, napr. v elektronickem podpisu nebo html priloze? Jde mi o to, ze kdyz ho nekomu preposlu, tak jestli nedostane neco, co bych nechtel... a druha vec? Otevre vubec tuto prilohu druha osoba?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SEOMAN: dal jsem ti kontakt do pošty, tohle by imho stálo za prozkoumání, protože je i v zájmu mBank, aby se podobné věci nestávaly.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    ne, tech 25 je vcetne poplatku 5 eur za platbu kartou
    NELDE
    NELDE --- ---
    A nepřipočítal si RyanAir poplatek za platbu VISA kartou? Pokud vím, ta mají příplatek pokud neplatíš Maestrem.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    AXTHEB: No zuctovaci mena je euro, takze rajenovi odeslo 27,5 eura na ucet, misto 25
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Takze na uctence mas 25 eur/656 korun, ale v bance ti to pise 656 korun/27.5 euro? Cili mel si platit 25 euro, rajen te natahl na kurzu a tech 27.5 eur je jenom informativni spocitany z kurzu mBank?
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    A ted mi doslo, ze ten let mam brusel - bratislava, takze uz to nechapu vubec :-D

ale platba je tak jak pisu...
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    CASTER:
    Taky to moc nechapu...ale rajen te nenecha vybrat, aby si skutecne zaplatil v eurech...vzdy to prevede - a asi chapu proc- na nejakou dalsi menu (zeme do ktery letis) - coz je celkem blby i vzhledem k mbank, jak vime...

Pokud poletis z prahy, da ti cenu hned v korunach...ale ja kupoval let brusel - praha , takze tam dal 25 EUR, a natahl me az potom...
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Původní částka
    -655,91 CZK
    Částka v zúčtovací měně
    -27,51 EUR

mel sem platit 25 EUR, ale jak pises, rajen si to prevedl jakoze
    -655,91 CZK ale nechal si poslat eura....
    CASTER
    CASTER --- ---
    SEOMAN: tomu nerozumim, jestli ryan air uvedl cenu v eurech ale fakticky strhnul koruny (s nejakym vlastnim zlodejskym kurzem) a ucet v mbank je taky korunovej, kde a proc by to mbank prevedla zpatky na eura?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam