• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    SP1T
    SP1T --- ---
    da se nejak zjistit aktualni kurz mbank pri vyberu v zahranici? krom spatnyho kurzu je to stale jeste zdarma? vi nekdo jakej je denni limit/limit na vyber?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Ve vagónech metra, ale i na billboardech velká kampaň na mHypotéku light. To jsem zvědav, jak se to projeví na úrocích eMaxu :-)
    YARIN
    YARIN --- ---
    PULKA: hehe, ok diky:)
    PULKA
    PULKA --- ---
    YARIN: ze skoro žádné, nepamatuji si, že bych tam potkala bankomat ;) (možná si to jen špatně pamatuji), možná ho najdeš v Damašku a v Halabu, ale jinak na něj spíš zapomeň - vem si dostatek cashe (eura, dolary - předtím měly lepší kurz eura + bonusem pro mne bylo to, že je můžu použít pak i v evropě), směň ideálně v bance (pokud ti tvá směna přijde i s poplatkem levněji než u veksláka), jinak vekslák - když víš, kolik máš dostat (tak o 0-1 syp méně než v bankách), tak to jde a nemají poplatek a otevříno maj vždycky. Platba v cizích měnách = být oškubán.
    YARIN
    YARIN --- ---
    uz se to tu nekolikrat resilo, nicmene se stejne zeptam znova, protoze v tom mam docela chaos... ze ktere banky pro me bude vyhodnejsi vybirat v Syrii? Komercka, nebo Mbank...? beru si sice dostatek cashe, ale jeden nikdy nevi...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    stejně tak nesmyslně funguje odložení potvrzování čehokoliv.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: jo, chtěl jsem to právě připsat: výběr předvolených variant != možnost nastavení do podrobna, na to je třeba kliknout na e-mail/sms push jako takové. ale mělo by to být v tom helpu, o tom žádná.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    ADAMM:
    Dík ale ono to je ještě trochu jinak. ono se nelogicky na jedné straně ovlivňuje celé chování (to co jsem psal níže a zatím vůbec nechápu k čemu to je odkaz: Nastavení -> Notifikace -> (u E-mail Push) klik na "Změnit nastavení")

A to co já jsme opravdu chtěl nastavit a nyní se mi to i povedlo je Nastavení -> Notifikace -> (a přímý klik na) E-mail Push. trochu nelogické ale třeba to má svůj smysl :o)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: nahlásil jsem to na ústředí ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    chtel jsem si zmenit push mail sluzbu aby me nechodil mail o kazdem prihlaseni...

cekal bych ze si naklikam co opravdu chci... budis jsou tam nejake mozne varianty ale moc presne nechapu co konkretne mi bude chodit tak ze vyzkousim tlacitko napoveda (zprava 404 not found na adrese - https://form.cz.mbank.eu/pomoc/mod-uslug-email.html?lang=Z). Takze asi zatim stale nechavam vseotravujici all inclusive :(.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Tak já se zkusim zeptat na stejné téma, ale z jiného soudku:
    Opět jsem dostal nabídku na předschválenou půjčku, jako již v létě ([ NIGHTHUNTER @ mBank ]) - předtím mi ji zamítli, tak myslíte, že to má cenu zkoušet teď? Nerad bych si zopakoval zbytečnou návštěvu pobočky s tím, že by mi ji opět z interních důvodů banky zamítli. Od té doby mi stále chodí výplata na mKonto a finančně jsem na tom asi stejně jako v červnu - cca stejná výplata, stejný zaměstnavatel, občas saham po kreditce, kterou ale splácim...
    HAYES
    HAYES --- ---
    NELDE: neni, a nikdo z "pomlouvacu a ztezovacu" :-) uz sem nenapsal, ze o 4 hodiny pozdeji mbanka poslala omluvny mail
    NELDE
    NELDE --- ---
    MASCA: A není to náhodou půjčka pro manželku s kterou máte společný účet (nebo jsi její disponent)?
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    pujcka za nan mesicne, lol... uz se tesim na null urok, ci pojisteni za nakej overflow -32768 mesicne :D
    MASCA
    MASCA --- ---
    KOC256: Tak promiň. Abys to ty a ostatní tak hrozně chytří pochopili, měl jsem být adresnější:

Nabízejí splátku "NaN Kč měsíčně". To je možná až takový počítačový vtip a ne každý mimořádně inteligentní jedinec, ho dokáže pochopit. Nic víc, nic míň. Ano, je to chyba a přišla mi vtipná. Tobě ne, tedy se hluboce omlouvám.

Kromě toho neznají moje pohlaví, ačkoliv jindy mě oslovují správně. Čtenář mého příspěvku jej může poznat z tvaru slova "nedostal". Ale to už mě jen dorazilo. Dám teď prostor jiným ubrekánkům a slibuju, že už sem nic nepostnu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: jak píše Witt
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MASCA: NaN je Not a Number, tak mozna to dostanes za prisun huleni, visjak :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KOC256: Masca chtěl myslím naznačit, že formulace "Můžete získat 500 003 Kč pouze za NaN Kč měsíčně." používají u nás prakticky jen nebankovní instituce povětšinou pochybného charakteru, u klientů, kteří by nepoznali RSPN, ani kdyby je kousla do pozadí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    chybu a co? to jakoze nikde nevznikají chyby?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: přečti si, co sem poslal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam