• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ad. úvěr u mBank - když vyplním ten jejich formulář v Žádostech, poženou mě do banky znovu s daňovým přiznáním?
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    KAREN: ADAMM: KOC256: ok, díky .)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAMIAN:
    ja jsem se s tim nejak zamotal ve spojeni s paypalem... urcite pujde vyfiltrovat kdybys byl stejne nesikovny jako ja ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DAMIAN: přesně tak, to stačí. na tu kalkulačku je i link v FAQ na stránkách mBank
    KAREN
    KAREN --- ---
    DAMIAN: musis!;)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CASTER: Az si toho system vsimne tak v ebankingu
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    Dá se nějak zjistit IBAN účtu u mBank? Nikde ve výpise ani v IB jsem ho nenašel... Můžu na to použít IBAN kalkulator ? http://www.cnb.cz/cs/platebni_styk/iban/iban.html
    CASTER
    CASTER --- ---
    Dotaz, otocil jsem za rijen kartou vic jak 4000, kde najdu tu zadost na vyssi emax plus urok?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    tak jsem se dneska asi 8x nepovedene hlasil do e-bankovnictví :) jestli má někdo to číslo co jsem zkoušel tak si bude myslet, že na něho útočil hacker :D
    CRANK
    CRANK --- ---
    HUBIK: každopádně i když to je napsaný blbě, je to hned druhej odkaz.
    CRANK
    CRANK --- ---
    HUBIK: ROFL :-D Ale jo, já to tu nechám. Mě to baví.
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    CRANK: bylo by to vtipny, kdyby tam nebyla ta chyba.
    SP1T
    SP1T --- ---
    da se nejak zjistit aktualni kurz mbank pri vyberu v zahranici? krom spatnyho kurzu je to stale jeste zdarma? vi nekdo jakej je denni limit/limit na vyber?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Ve vagónech metra, ale i na billboardech velká kampaň na mHypotéku light. To jsem zvědav, jak se to projeví na úrocích eMaxu :-)
    YARIN
    YARIN --- ---
    PULKA: hehe, ok diky:)
    PULKA
    PULKA --- ---
    YARIN: ze skoro žádné, nepamatuji si, že bych tam potkala bankomat ;) (možná si to jen špatně pamatuji), možná ho najdeš v Damašku a v Halabu, ale jinak na něj spíš zapomeň - vem si dostatek cashe (eura, dolary - předtím měly lepší kurz eura + bonusem pro mne bylo to, že je můžu použít pak i v evropě), směň ideálně v bance (pokud ti tvá směna přijde i s poplatkem levněji než u veksláka), jinak vekslák - když víš, kolik máš dostat (tak o 0-1 syp méně než v bankách), tak to jde a nemají poplatek a otevříno maj vždycky. Platba v cizích měnách = být oškubán.
    YARIN
    YARIN --- ---
    uz se to tu nekolikrat resilo, nicmene se stejne zeptam znova, protoze v tom mam docela chaos... ze ktere banky pro me bude vyhodnejsi vybirat v Syrii? Komercka, nebo Mbank...? beru si sice dostatek cashe, ale jeden nikdy nevi...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    stejně tak nesmyslně funguje odložení potvrzování čehokoliv.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam