• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BONGO: a čo žabka? cez ňu šli vklady nejak jednoducho myslím.
    BONGO
    BONGO --- ---
    DICK85: ok diky za info..zacina me ta mBank nebavit :)
    DICK85
    DICK85 --- ---
    BONGO: na poště si vyplníš složenku stím číslem účtu a napíšeš částku zaplatíš. Dostaneš útržek o zaplacení. A rozohodně je to v řádu dní. Podlě mě tak tří pracovních.
    BONGO
    BONGO --- ---
    DICK85: a pres tu postu to funguje jak prosim? a je to tam v radu hodin nebo dni? diky..
    DICK85
    DICK85 --- ---
    Ono to v podstatě jinak nejde. Leda přes někoho že mu vložíš na účet prachy jsou připsány hned.a on je dopoledne pošle tan tvůj učet tak druhý den by jsi je tam měl mít.Ale může to být i o den více. Nemůžu zaručit
    BONGO
    BONGO --- ---
    prosim o radu - jak nejrychleji dostat penize na mKonto? vyfiltroval jsem, ze to lze pres postu, ale detaily neznam..poradte prosim, dost to hori..

diky!
    FREDDY2
    FREDDY2 --- ---
    ADAMM: ok, díky, doufám, že to bude bez problémů
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: zkouší :)
    CASTER
    CASTER --- ---
    ATAN: 2 roky stare info, ale treba porad plati http://www.mbank.cz/forum/read.html?f=1&cat=0&i=57403&t=56855#57199 (zkousi se denne zhruba od 8. do zhruba 20. dne v mesici)
    ATAN
    ATAN --- ---
    kdyz se mi zamitne SIPO, zkousi se to dalsi den?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FREDDY2: tak kamarád říkal, že tam moc neplatil, jen vybíral a to bez problémů.
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    FREDDY2: v Nepalu jsem s emboss delfinem nemel problem - jak vybery z ATM, tak platba v samosce. Dokonce jsem jednou platil pomoci imprinteru :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FREDDY2: zeptám se ti :)
    FREDDY2
    FREDDY2 --- ---
    zdravím přátelé naší "milované" banky, chystám se do indie, máte někdo zkušenosti s používáním platební karty v tamější končině? pozitivní či negativní? díky za info
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ad. úvěr u mBank - když vyplním ten jejich formulář v Žádostech, poženou mě do banky znovu s daňovým přiznáním?
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    KAREN: ADAMM: KOC256: ok, díky .)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAMIAN:
    ja jsem se s tim nejak zamotal ve spojeni s paypalem... urcite pujde vyfiltrovat kdybys byl stejne nesikovny jako ja ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DAMIAN: přesně tak, to stačí. na tu kalkulačku je i link v FAQ na stránkách mBank
    KAREN
    KAREN --- ---
    DAMIAN: musis!;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam