• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    VXP
    VXP --- ---
    LUCKYSWEETY: ucet u Fio mame... co potrebujes vedet? :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZOOEY: není lepší nechat peníze tam kde není nutná taková to mŠaškárna? Aktuálně třeba Axa nebo Wüestenrot :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: no hlavne by to melo byt aktualni, kdyz uz to tam strasi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VXP:
    nebo at to jde videt jako stavova zprava nekde dpole v menu a nemusi se to tak okecavat...
    VXP
    VXP --- ---
    daji se nejak zrusit "zpravy z banky"? opravdu me nezajima kolik mi zbyva vyberu z bankomatu a porad to mazat je otravne :)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    ADAMM: dekuju za kontakt, cenim si pomoci. mozna to zkusim, pokud z cireho zoufalstvi nebudu muset celou tu vec prehodnotit zcela .-(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZOOEY: doporučuji napsat na vlastimil.simek@cz.mbank.eu - popsat přesně, co se dělo, případně dodat screenshoty, pokud možno z toho mailu, který máte registrovaný u mBank. on se na to podívá, vím, že nějaké komplikace se řešily na mFóru.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    XMARGE: to nebylo ani primárně na tebe - spíš takový všeobecný postesk nad zvykem nejdřív se ptát ;) ale sám vím, že to často dělám taky, takže moje skuhrání neberte nijak tragicky ;))
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ADAMM: díky, dojdu na mkiosek. A ano, máš pravdu, stačilo by se podívat do FAQ, ale jsem líná, protože musím jméno měnit na tolika místech, že ani nevím, kde začít:o/ Není to omluva, já vím...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    XMARGE: http://www.mbank.cz/pruvodce/dokumenty/index.html
    tam je všeobecný změnový formulář a taky bude potřeba změna podpisového vzoru! buď na mKiosku / FC, nebo korespondenčně (je třeba mít to úředně potvrzené).

lidi, že se nekoukáte do těch FAQ - většinou to tam fakt všechno je! změny, ceny, úroky, vklad hotovosti...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BONGO: a bylo to tak celou dobu - já třeba za tři roky fakt žádný vklad hotovosti nepotřeboval :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BONGO: pokud to hoří, tak je nejlepší se domluvit s někým, kdo má mKonto, ten ti pošle peníze a ty mu je dáš cash. pokud jsi v praze a není to sto tisíc, tak to klidně můžu být i já, když tak pošta ;)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    Po svatbě jsem změnila stav a příjemní (trvalé bydliště zůstalo zatím stejné), kde provést potřebnou změnu u mbank? v mkiosku? Potřebuju změnit jméno, stav, číslo dokladu a vydat novou kartu.
    Díky.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Nejrychlejc to de tak ze ty prachy das nekomu kdo ma konto u mbank a ten ti je prevede, to je okamzity.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BONGO: a čo žabka? cez ňu šli vklady nejak jednoducho myslím.
    BONGO
    BONGO --- ---
    DICK85: ok diky za info..zacina me ta mBank nebavit :)
    DICK85
    DICK85 --- ---
    BONGO: na poště si vyplníš složenku stím číslem účtu a napíšeš částku zaplatíš. Dostaneš útržek o zaplacení. A rozohodně je to v řádu dní. Podlě mě tak tří pracovních.
    BONGO
    BONGO --- ---
    DICK85: a pres tu postu to funguje jak prosim? a je to tam v radu hodin nebo dni? diky..
    DICK85
    DICK85 --- ---
    Ono to v podstatě jinak nejde. Leda přes někoho že mu vložíš na účet prachy jsou připsány hned.a on je dopoledne pošle tan tvůj učet tak druhý den by jsi je tam měl mít.Ale může to být i o den více. Nemůžu zaručit
    BONGO
    BONGO --- ---
    prosim o radu - jak nejrychleji dostat penize na mKonto? vyfiltroval jsem, ze to lze pres postu, ale detaily neznam..poradte prosim, dost to hori..

diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam