• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZOOEY: Dám ti jeden typ - pořiď si zmocněnce. Pak budeš schopen podobnou náhlou akci udělat přes jeho přístup.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MRTVY_KENNY: no .-)

udajne je to 50 pokusu od zalozeni uctu, jak me informoval pan na help-lajne .-) pri dvou letech to je ca 2 chybne pokusy mesicne. pri 'kvalitnim hesle' (rozumim komba caps, cisel, podtrzitek apod.) a treba prepinam z qwerty a zpet neni pro me zadny problem .-)

odblok docela opruz, kdyz nemas mLinku, tak napred zalozit to pres zakaznickou help linku, a pak dale plus v samoobsluze a pak neco solichat na netu. je tam jeden krok, na kterym se da docela dobre zacyklit .-) blby je kdyz se ti to stane kdyz potrebujes neco akutne zaplatit mezi 22.00 a 00.00, aby to bylo jako platba z toho dne - protoze tou dobou uz na lince neni nikdo

na druhou stranu pokud si nekdo automaticky nemeni heslo, je to docela dobrej upozornujici mechanismus. asi jako skotsky striky .-)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    ZOOEY: WAT?!
    a odblok jak?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ZOOEY: takove male vyroci? :) od zalozeni uctu? to nema zadny casovy timeout jako treba za rok?
    PIZI
    PIZI --- ---
    ZOOEY: Ufff, no tak to je dobre vedet.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    tyjo, to drobne zalaskovani s automatickym zablokovanim iBankovnictvi pote, co se nascita 50 celkovych chybnych pokusu o prihlaseni od zalozeni uctu... zastihlo mne v nedbalkach... .-D muj soukromy IT se mi vysmal, ale ono seto nezda - par capslocku a numlocku... je to hned .-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: já nemám moc novinek a teď někdy je mRada, na které nebudu jsa v zahraničí... ale změnil se pribor 3M na 1M, což je pro lidi výhodnější (trošku), takže imho je to pořád jedna z nejlepších nabídek (ale poslední dobou jsem nesledoval konkurenci v oblasti hypoték, takže třeba už se někde jinde chytli za nos a mají to taky super).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    po tom co mBank zrusila bilancni ucet je ta jejich nova hypoteka light stale zajimava?

Pripadne nemate nekdo (ADAMM) zakulisni informace jestli chteji v dohledne dobe vylest s necim co bude pripominat bilancni ucet?
    GOR
    GOR --- ---
    Mate nekdo zkusenosti se zmenou konce zuctovaciho obdobi na kreditce smerem vpred (napr. ze 17. na 23.)? Jak to funguje behem prechodnyho obdobi?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    ADAMM: ted uz i mne.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: se mi to nějak nezobrazuje... no já si teď všiml nové přihlašovací stránky, ale jede mi všechno normálně, zdá se...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JUANITA: teď jsem to sem chtěl poslat..

KOC256: vysvětlen í je: něco se rozbilo :)
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    no aspon to neni v polstine :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JUANITA:
    neni nad srozumitelnou uzivatelskou hlasku ;-)
    BONGO
    BONGO --- ---
    JUANITA: stejna zkusenost, konkretne pri pokusu o zobrazeni historie transakci
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    behold dnesni mbank

VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Kdo už by mohl pracovat po netu z tropů, když ne ty? Nebo ho tam nemají dost rychlý na telekonference?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HUBIK: mají tady super pizzu! ale bohužel se budu muset vrátit do šedivé reality české republiky...
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    ADAMM: a chystas se i vratit, nebo sis vybral misto, odkud nevydavaj zlocince do CR a ted cekas, az to tady na tebe praskne? ;-)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Tak po 3 hodinách jsem to zkusil znova a prošlo to ... díky
    A díky za upozorňení na email push - nastavil jsem...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    poslu nekomu zodpovednemu... kdybyste to ne nevedeli, tak jsem na ostrovu st. martin a budu tu testovat platba kartou - mBank i AXA :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam