• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    Aha,tak dokonce zadarmo to melo byt.No ja mam za prosinec objem plateb hlavni kartou pres 4 tisíce,avšak se mi při každém výběru pokaždé odecte 35kc.Ve zpravach z banky pres internetove pripojení na strankach mbank mi dosla zprava
    S infem o objemu plateb hlavni kartou a datum od kdy muzu vybirat zdarma.v mym pripade od 27.kazdy mesic.nechapu to cely.slibovali mi to na infostanku mbank v OC Harfa. . .
    NELDE
    NELDE --- ---
    KRYSTOF_: A není to dodatková karta nebo více než 3 výběry měsíčně? Nebo výběr v zahraničí?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    KRYSTOF_: kde ti to slibovali?

g) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je do 1 999,99 Kč 3 výběry měsíčně / každý 9 Kč
    4. a každý další výběr / 35 Kč

h) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je 2 000 - 2 999,99 Kč
    1 výběr měsíčně / 0 Kč
    2. a 3. výběr / každý 9 Kč

ch) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je 3 000 - 3 999,99 Kč
    2 výběry měsíčně / 0 Kč
    3. výběr / 9 Kč

i) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je 4 000 Kč a více
    3 výběry měsíčně / 0 Kč
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    vite nekdo proc se mi odecita za vyber 35 kc i kdyz mi mbank slibovala ze to bude jen 9 kc kdyz prekrocim castku 4000 za placeni kartou za mesic ?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BUNDA: ony to nejsou low-cost banks ale hidden-cost banks :)

IMHO hlavně vydělávají na špatném kurzu cizích měn, nízkých úrocích apod..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUPIII: chápu, že nepotěší, ale tohle je opravdu netajený poplatek, který mi o hlavu otloukalo milion lidí už před dvěma roky :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUPIII: tak z něčeho ty bezpoplatkový banky žít musej ne :-D
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    KY_109: kdyby celkem dlouho ... to je od samotneho zavedeni eMax Plus.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    KY_109: :-( nepotěšilo
    KY_109
    KY_109 --- ---
    JUPIII: První převod v měsíci je sice u eMax Plus bezplatný, ale za každý další si mBank účtuje poplatek ve výši 150 Kč.
    Uz je to celkem dlouho .. mas to i napsany na ty strance, kdyz zadavas ten prikaz k prevodu z eMax Plusu.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    No tohle je dobré! Co je tohle za novinku, při převádění z jednoho účtu u mBank na druhý?

31-12-2010
    31-12-2010

POPLATEK-ŠABLONA PLATBY
    -150,00 CZK
    CRANK
    CRANK --- ---
    ADAMM: Dreamjob ;).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: :-D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: většina lidí ho v bance v podstatě nikdy neviděla, netušila, co si myslí, co chce nebo nechce dělat a tak... a v červenci místo návratu z dovolené napsal, že končí a že věci (notebook a tak) vrátí, až se mu bude chtít a bude mít zrovna cestu kolem... tak nějak jsem to pochytil :) imho (a to je jen můj dohad) se nesešel názorově s Januszem M. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ADAMM: naznač aspoň :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: bylo to o letních prázdninách :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Počkej, takže nastoupil v březnu a odcházel necelých osm měsíců po oznámení přestupu na samém počátku ledna, nebo měl po vyhazovu ješyě nějakou nucenou dovolenou, nebo jak to teda s tím časem je?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: ehm... no co na to říct, ti kdo slyšeli story o jeho odchodu z mBank, se můžou pousmát. bylo to o prázdninách a bylo to zábavné...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Damagement z Českých aerolinií je velká posila, WTZ.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Hele, tohle mně úplně uniklo:

Slavnostně představovala začátkem roku mBank svého nového generálního ředitele Petra Řeháka, který nastoupil v březnu: Bohaté zkušenosti z Komerční banky a ČSOB, a dokonce i z Českých aerolinií z něj dělají velkou naději pro banku.
    Moc dlouho se v mBank ale neohřál. Po osmi měsících, což je dost krátká doba pro generálního ředitele, se objevuje zpráva, že Petr Řehák nastupuje do Citibank, kde má na starosti drobné zákazníky. Ti Citibance nikdy moc nešli. A před Řehákem je tak jasná výzva.
    Čeští manažeři se dostávají na vrchol - www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/cesti-manazeri-se-dostavaji-na-vrchol-dw8-/ln_noviny.asp?c=A101228_000057_ln_noviny_sko

Nojo, ale co teda bude s mBank?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam