• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    Podvodník jí vybíral peníze, banka klientce nepomohla - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/finance/penize/clanek.phtml?id=688532

Dělat pro úřady mrtvého brouka je pro banku velmi zvláštní taktika. Tím spíše, že historka o podvodníkovi expedujícím na billing adresu karty zboží je taky podivná.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SCHIFFI:
    pisou to v podminkach ze ted se to musi aktivovat abys mel lepsi urok. ale proste neni to na nic tak jsem te chtel usetrit zbytecneho casu nad tim ze budes resit blbosti ;-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SCHIFFI: a nemas to pripravene v zadostech? zadosti jsou v menu.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    YNZA:
    KOC256: no, díky za reakci, ale moc jste mi toho nevysvětlili... je tu někdo kompetentnější pls?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    KOC256: jen aby neudelali chybu i az budou neco odecitat ;o)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AXA potesila...
    poslal jsem si na sporici 28 000 a oni mi to pripsali 2x :)

2x jsem to urcite neposlal protoze jsem tolik v mBance nemel :)

tak uvidime jak mi to tam dlouho vydrzi :) a ne ze me nekdo od zavisti bonznete ;-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ENKIE: no.. je tam plno uzitecnych "zkratek", ktere clovek na prvni pohled nevidi, stejny pocet zbytecnosti/nelogicnosti, ktere jsou 2x slozitejsi, nez by mohly, ale clovek si zvykne.
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    Dekuji mnohokrat vsem za odpoved.

Mbank to ma ciste udelane, i to web rozhrani je mnohem cistsi a prehlednejsi nez treba u servis24, jen tak dal, v jednoduchosti je sila.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: zeptám se ti :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls jak funguje mkonto, kdyz je druhy clovek jako spolumajitel, pri umrti jednoho z nich?
    "normalne", kdyz ma zemrely konto (byt ma k nemu dalsiho disponenta), tak se konto blokuje do vyrizeni deditskeho rizeni a nelze ho obsluhovat..

toto v tomto pripade odpada, nebo to nesouvisi?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ENKIE: 1) ano 2) zatím ano, není to ale samozřejmě oficiální 3) ne 4) PayPal je napojený na kartu, stahování peněz z PayPalu na účet probíhá jako běžná platba z UniCreditu 5) tohle možné je, dělá to třeba řada sázkových kanceláří
    NELDE
    NELDE --- ---
    ENKIE: (-;

1) Plánuje a plánuje a plánuje.
    3) Ani to ne.
    5) Jedině jako vráceno platbu.

Pokud potřebuješ zahraniční platby, pořiď si zdarna druhý účet u Fio. Ta má zahraniční platby včetně SEPA (skrze účet na Slovensku). Skoro mi přijde, že jsou domluveni, aby sdíleli klienty - mBank má výběry a kartu zdarma, Fio má zahraniční platby.
    NYX
    NYX --- ---
    ENKIE: paypal to prevadi z ceske banky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    jde se na business uctu dostat do minusu tim ze vsechen zustatek poslu do jine banky a pak mi bude banka chtit nauctovat poplatek 3,- Kc? nebo to maji inteligentne overene a nepusti me to?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ENKIE:
    4. funguje jen mysli na to ze PP taky z toho chce neco mit... tusim ze to bylo nejakych 500 na 11 000.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SCHIFFI:
    vyser se na to a spor jinde...
    YNZA
    YNZA --- ---
    SCHIFFI: aktuvuj a nespekuluj
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Mbank mi nabízí toto:

Jelikož jste naším stálým klientem, připravili jsme pro Vás následující nabídku:
    * Aktivujte si vyšší úročení na eMAX Plus - nabídka platí do 2011-02-13 - žádost

Ale nikde k tomu nejsou informace, jde jen vyplnit žádost... Můžete mi pls někdo vysvětlit, o co se jedná? Mám klasický mkonto.. Kdyžtak díky
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    S Mbank jsem velmi spokojen, ale to posilani plateb ze zahranici me ted dost zaskocilo. Znal by nekdo odpovedi na tyhle otazky?

1. Planuje Mbank umoznit prijem plateb ze zahranici normalnim zpusobem?
    2. Funguje ten trik s prevodem pres CSOB (nastenka) - nejaka osobni zkusenost? Rizika? Bude to fungovat vzdy?
    3. Lze alespon *odesilat* penize do zahranicnich bank?
    4. Pokud nelze prijimat platby ze zahranici, jak probiha prevod penez z Paypal?
    5. Nelze ze zahranici nejak poslat penize na debitni kartu k Mbank uctu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam