• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ENKIE:
    4. funguje jen mysli na to ze PP taky z toho chce neco mit... tusim ze to bylo nejakych 500 na 11 000.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SCHIFFI:
    vyser se na to a spor jinde...
    YNZA
    YNZA --- ---
    SCHIFFI: aktuvuj a nespekuluj
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Mbank mi nabízí toto:

Jelikož jste naším stálým klientem, připravili jsme pro Vás následující nabídku:
    * Aktivujte si vyšší úročení na eMAX Plus - nabídka platí do 2011-02-13 - žádost

Ale nikde k tomu nejsou informace, jde jen vyplnit žádost... Můžete mi pls někdo vysvětlit, o co se jedná? Mám klasický mkonto.. Kdyžtak díky
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    S Mbank jsem velmi spokojen, ale to posilani plateb ze zahranici me ted dost zaskocilo. Znal by nekdo odpovedi na tyhle otazky?

1. Planuje Mbank umoznit prijem plateb ze zahranici normalnim zpusobem?
    2. Funguje ten trik s prevodem pres CSOB (nastenka) - nejaka osobni zkusenost? Rizika? Bude to fungovat vzdy?
    3. Lze alespon *odesilat* penize do zahranicnich bank?
    4. Pokud nelze prijimat platby ze zahranici, jak probiha prevod penez z Paypal?
    5. Nelze ze zahranici nejak poslat penize na debitni kartu k Mbank uctu?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BONGO: když jí smažeš tak se objeví zase za týden.
    BONGO
    BONGO --- ---
    kde je v netbankingu videt pocet vyberu z bankomatu zdarma? jde o mKonto. zadna zprava z banky, jako byla predtim, se mi tam ted neobjevuje. dik
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    NELDE: jo , je
    NELDE
    NELDE --- ---
    KRYSTOF_: A je to hlavní karta? Pro dodatkovou a kreditní se výběry zdarma nevztahují.
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    jo , tak to :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KRYSTOF_: mKonto. eKonto má RB :)
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    Je to normal. E konto. Ten zakladni ucet.zkusim mu napsat a uvidime.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KRYSTOF_: a není to náhodou eMAX? jinak kontaktuj vlastu šimka: vlastimil.simek@cz.mbank.eu, popiš oč jde, přidej něco, podle čeho tě může identifikovat a on to prověří. neslyšel jsem, že by v tomhle byly nějaké bugy.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KRYSTOF_: nevýhodným kurzem vždy a jinak:

výběr hotovosti z bankomatů v zahraničí
    výběr do 2 499,99 Kč / 35 Kč
    výběr 2 500 Kč a více / 0 Kč
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    Jinak za vybery v zahr. se uz platí?
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    Aha,tak dokonce zadarmo to melo byt.No ja mam za prosinec objem plateb hlavni kartou pres 4 tisíce,avšak se mi při každém výběru pokaždé odecte 35kc.Ve zpravach z banky pres internetove pripojení na strankach mbank mi dosla zprava
    S infem o objemu plateb hlavni kartou a datum od kdy muzu vybirat zdarma.v mym pripade od 27.kazdy mesic.nechapu to cely.slibovali mi to na infostanku mbank v OC Harfa. . .
    NELDE
    NELDE --- ---
    KRYSTOF_: A není to dodatková karta nebo více než 3 výběry měsíčně? Nebo výběr v zahraničí?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    KRYSTOF_: kde ti to slibovali?

g) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je do 1 999,99 Kč 3 výběry měsíčně / každý 9 Kč
    4. a každý další výběr / 35 Kč

h) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je 2 000 - 2 999,99 Kč
    1 výběr měsíčně / 0 Kč
    2. a 3. výběr / každý 9 Kč

ch) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je 3 000 - 3 999,99 Kč
    2 výběry měsíčně / 0 Kč
    3. výběr / 9 Kč

i) výběr hotovosti ze všech bankomatů v ČR prostřednictvím hlavní karty, pokud celkový měsíční objem bezhotovostních transakcí platební a kreditní kartou je 4 000 Kč a více
    3 výběry měsíčně / 0 Kč
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    vite nekdo proc se mi odecita za vyber 35 kc i kdyz mi mbank slibovala ze to bude jen 9 kc kdyz prekrocim castku 4000 za placeni kartou za mesic ?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BUNDA: ony to nejsou low-cost banks ale hidden-cost banks :)

IMHO hlavně vydělávají na špatném kurzu cizích měn, nízkých úrocích apod..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam