• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MICKI
    MICKI --- ---
    NELDE: IB
    NELDE
    NELDE --- ---
    MICKI: Při aktivaci obnovené karty jsem musel potvrdit, zda chci stejný PIN (jestli si dobře pamatuji). Aktivovals přes telefon nebo IB?
    MICKI
    MICKI --- ---
    NELDE: Jasně, aktivovanou kartu v IB jsem měl.
    Ptám se konkrétně na pin. Právě kvůli němu jsem dnes o kartu opět přišel.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MICKI: Podle mě ano - prodlužovanou kartu bylo třeba aktivovat také.
    MICKI
    MICKI --- ---
    Musí se u nově vydané karty (byla to náhrada za kartu co jsem hlásil jako ztracenou) nějak inicializovat pin, předtím než je možné provést platbu u obchodníka přes terminál?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: já si myslím, že VANEK by byl pro obsluhu mBank fóra téměř ideální člověk (bez ironie). svou schopností ubít protivníka jeho vlastními chybami a argumenty, svou pečlivostí a erudicí v mnoha oblastech - a to všechno je potřeba ještě dvakrát tolik při jednání se svými kolegy, kteří člověka obvykle ničí víc než zákazníci.

VANEK: fakt bych ti přál si to zkusit :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: myslis jestli by to chtel delat profesionalne, ne? zkousi to zjevne ten stavajici clovek.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: máš pravdu. pokud by sis to chtěl vyzkoušet, rád tě doporučím.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: "došla banka po důkladném šetření k závěru, že se nejednalo o podvod. mBank došla k tomuto závěru i přesto, že v tomto případě bylo správně zadáno číslo karty, datum její platnosti, kód CVV2 a že zboží bylo skutečně doručeno na adresu klientky." - nemá tam být "i PROTO"?!
    Ostatně, za 4 opakování "v (tomto) případě" ve 3 odstavcích taky krizovému komunikátorovi dík.
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    Podvodník jí vybíral peníze, banka klientce nepomohla - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/finance/penize/clanek.phtml?id=688532

Dělat pro úřady mrtvého brouka je pro banku velmi zvláštní taktika. Tím spíše, že historka o podvodníkovi expedujícím na billing adresu karty zboží je taky podivná.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SCHIFFI:
    pisou to v podminkach ze ted se to musi aktivovat abys mel lepsi urok. ale proste neni to na nic tak jsem te chtel usetrit zbytecneho casu nad tim ze budes resit blbosti ;-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SCHIFFI: a nemas to pripravene v zadostech? zadosti jsou v menu.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    YNZA:
    KOC256: no, díky za reakci, ale moc jste mi toho nevysvětlili... je tu někdo kompetentnější pls?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    KOC256: jen aby neudelali chybu i az budou neco odecitat ;o)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AXA potesila...
    poslal jsem si na sporici 28 000 a oni mi to pripsali 2x :)

2x jsem to urcite neposlal protoze jsem tolik v mBance nemel :)

tak uvidime jak mi to tam dlouho vydrzi :) a ne ze me nekdo od zavisti bonznete ;-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ENKIE: no.. je tam plno uzitecnych "zkratek", ktere clovek na prvni pohled nevidi, stejny pocet zbytecnosti/nelogicnosti, ktere jsou 2x slozitejsi, nez by mohly, ale clovek si zvykne.
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    Dekuji mnohokrat vsem za odpoved.

Mbank to ma ciste udelane, i to web rozhrani je mnohem cistsi a prehlednejsi nez treba u servis24, jen tak dal, v jednoduchosti je sila.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: zeptám se ti :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls jak funguje mkonto, kdyz je druhy clovek jako spolumajitel, pri umrti jednoho z nich?
    "normalne", kdyz ma zemrely konto (byt ma k nemu dalsiho disponenta), tak se konto blokuje do vyrizeni deditskeho rizeni a nelze ho obsluhovat..

toto v tomto pripade odpada, nebo to nesouvisi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam