• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    no.. ja nevim, nejaky drasticky rozdil treba mezi http://www.csas.cz/ a http://www.fio.cz/ nevidim.
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    Kdyz uz se tu debatuje ohledne FIO, tak odedneska maj v provozu vlastni sit 60 bankomatu (koupeno od Pharro) a v navaznosti na to 10 vyberu mesicne v techto bankomatech zdarma.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: fajn :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: řeknu ti to takhle - pracoval jsem v mBank a dlouho bylo FIO "moje" největší konkurence. web je jedna věc, ale speciálně na převody mezi CZ/SK je to ideální varianta. sám jsem si to kvůli tomu udělal (i když ten účet jinak aktivně nepoužívám). mBank to nemá - i když osobně vím, že se to plánovalo spustit krátce po startu. třeba se toho jednou dočkám...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    tak web je jako kdyz potkas obchodnika ktery prijede ve favoritu a oblek ma po tatkovi z sedesatych let... proste udelas si obrazek. Na druhou stranu je dulezite i obecne renome a to co poskytuji. Proto treba nezatracuji AXA kde kdybych hodnotil podle IB bych je rovnou nakopal...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRTVY_KENNY: tak ja si myslim ze dobra webova presentace je docela dneska uz zaklad. Ale podle toho je neposuzuju, jen rikam, ze je vubec neznam, takze nez si tam zridim ucet, tak si je proverim, to je cely :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRAGON: mi nerikej, ze posuzujes banku podle toho, jak moc cool maji web :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    DRAGON: ale plosimte;)) Fio je fakt rozumna alternativa, ten euroucet je dobry reseni, myslim...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    prtesne toto snad ceka kazdy normalni clovek. Takto to je uplne k nicemu. Snad jen ze si to chci naklikat a pak otrocky pojednom potvrdit. Ale proc?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NIGHTHUNTER: VXP: tu spolecnost vubec neznam a pri pohledu na jejich web mi prijde, jak kdyby ho napsal nekdo pres noc... nelibi se mi to...
    zkusim najit jinou alternativu...

pamatuju si, ze kdyz sem mel ucet v Raifce, tak mi nabidli, jestli chci take dalsi ucet v eurech... tak sem myslel ze neco takoveho nabizi i mbank, skoda.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    DRAGON: já bych teda taky doporučoval si založit v Čechách účet u FIO banky - nic to nestojí a získáš zase další výhody - podrobnější popis třeba na http://www.fio.cz/docs/cz/OSOBNI_FINANCE.pdf
    VXP
    VXP --- ---
    DRAGON: zaloz si EUR ucet ve FIU
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    takovej mozna hloupej dotaz, ale kdo vi, treba to jde: lze nejakym zpusobem propojit ucet mbank v cr s mbankou na slovensku? nekdo mi ma zaplatit urcity mnozstvi eur a ja bych to nerad preposilal na ceskej ucet s tim ze by se mi to zkonvertovalo.

moje moznosti jsou budto zalozit si na slovensku ucet a nebo si nejak poresit prave tu CR-SR mbanku, jde to?

diky
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOC256: myslel jsem, že nějak půjde potvrdit všechno najednou. tak jsem dal "přidat k operacím k autorizaci", a po potvrzení SMSkou to napsalo:

Dispozice k realizaci operace byla přidána. Operaci lze potvrdit v části 'Operace k autorizaci'.

tomu říkám ptydepe.

a pak to stejně musím potvrdit další smskou.. kašlu na to, budu to dělat pojednom :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    Nedá mi v reakci na toto nenapsat nesmyslnosti, které dále eviduji:
    1/ potvrzování transakcí pomocí SMS pokud zvolím "Autorizovat později" (nebo jak to je). To je pak takové terno něco potvrdit že by mě jeblo

2/ Způsob informovanosti o počtu výběrů.
    Proč to nemůže být jednou denně aktualizované někde v rohu dole ale musí chodit nesmyslná informace kterou nelze jednoduše zobrazis a smazání je taky na 3 kroky.

3/ Proč se počet výběrů počítá ze započtených transakcí ale ne z potvrzených (v mojem názvosloví). Př.: Pokud poslední den zaplatím kartou 4000 Kč a vyberu tak ten výběr není zadarmo.

4/ Pokud si ukládám šablonu platby tak je výchozí možnost neautorizovat platbu pomocí SMS. Asi to je v rámci bezpečnosti že?

To mě teď napadlo...
    HARALD
    HARALD --- ---
    NELDE: no lidské osudy tu nevyřešíme. ptal jsi se jak funguje blokace v případě, že na účtu není dostatek prostředků.
    NELDE
    NELDE --- ---
    HARALD: Vzhledem k tomu, že notářům to trvá docela dlouho, může být blokace takhle do minusu docela problém.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: "zablokují" - já už s mBank nemám v podstatě nic společného ;)
    HARALD
    HARALD --- ---
    NELDE: Jen odhaduji, ale řekl bych, že to bude stejné jako u blokace kartou. Vytvoří se blokace, byť je zůstatek nižší. V okamžiku, kdy přijdou peníze (např. vyplacený důchod) tak už je vybrat nejde.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CAIDEL: Nic. Oznámit zůstatek na účtu ke dni a hodině úmrtí notáři, který bude řešit pozůstalost. Pokud by měli peníze doma v šuplíku, tak se taky nic řešit nebude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam