• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: rozumim. ale ja treba tomu zahlavi vubec nevenuju pozornost. pujcky nechcu. a ze "Objem plateb kartami mBank: 49.60 Kč Počet výběrů z bankomatů v ČR zdarma: 0", me taky uz nebavi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AXTHEB:
    chapu ze se ten automat da naprogramovat lepe. tak aby neurazel "verne" zakazniky a vypovidal o stavu uctu v nejake rozumne historii ...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Chapes ze to pocita nejaky automat, nejspis podle par vzorku z posledniho mesice-dvou (a pokud bys chtel tech 200 tisic, tak ti je stejne pujcej i ted)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AXTHEB:
    snad patris mezi mensinu :) prijde mi to jasne :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOC256: Nechapu tvuj myslenkovy pochod.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AXTHEB:
    v tom ze jeden tyden jsem jim dobry k tomu aby mi nabidli 200000 a za tyden otoci na 60000 :) je to trochu hlupoidni... kdybych tam mel pul roku v kuse 15 000 a najednou pred do bou vypoctu tam mel jen 1000 tak oni si reknou ha nespolehlivec... to je trochu urazka... kdybych byl urazlivy :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOC256: v cem vidis problem?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    to hranici s idiocii...

jeden tyden mi nabizi 200.000 a protoze nahodou vsechno poslu vedle tak dalsi tyden mi velkomozne predschvali pujcku 60.000. To tam opravdu nema v hlave mozek? Dyt delaji ze sebe idioty :)
    PULKA
    PULKA --- ---
    MRTVY_KENNY: jo, ale to musím vyexportovat nějakou transakci - nebo určitý den, nikomu není nic do toho, odkud a kolik mi ten den přišlo jenom proto, když potřebuji udělat výpis o aktuálním zústatku z účtu - fakt to nijak nejde?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PULKA: kdyz si vypisujes historii transakci, tak dole je zaskrtavatko na export
    PULKA
    PULKA --- ---
    Jak provedu něco jako výpis aktuálního zůstatku na účtu? Nepotřebuji razítko, ale hlavičku a tak jo.
    KAREN
    KAREN --- ---
    FIN: jeste az pridaj nejakou "schopnejsi" bezplatnou kartu, se kterou pujdou internetovy platby, tak to bude spolecne s tema bankomatama uz velka pohoda.)) teda doufam, ze ty bankomaty rozjedou jeste nejak vic, o tech stavajicich informujou zatim dost jalove./
    FIN
    FIN --- ---
    DRAGON: účet u fia jsem si zařídil přibližně před rokem a půl až dvěma lety tehdy na doporučení zdepřítomného id adamm, dále bundy a některých dalších přesně za tímto důvodem (fakturace klientů, zejména španělsko, německo, benelux), již při samotném zřizování ochotní lidé na pobočce, všechno vysvětlili a vyřídili i jedinci mírně technicky tupému, jako jsem já, od té doby to šlape bez jediné chybičky, všechny platby přišly, všechny převody proběhly, i-net banking funkční po celý čas, osobně jsem nikdy nezaznamenal výpadek atd. atd. atd. spokojenost maximální.

jediné, co se někomu může zdát, je, že:
    * jejich i-netové bankovnictví vypadá poněkud fádně - no, já mám fádní (tzn. nepřecpaný a aditiv prostý účelový) design rád, rozhodně raději než veselosti a la čsob
    * na počátku chvilinku trvá, než člověk najde některé věci, a musí si to proklikat, některé názvy/pojmy jsou tak trochu "byrokratičtinou" bankovní ofc) - ale není zase takový problém si zvyknout a pak už to frčí jak na drátkách - to je velice malá cena za (zatím) bezchybně funkční bankovnictví s vedením účtu (korunového i eurového) zadarmo a 1 eurový poplatek za příchozí paltbu, tvrdím já :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VANEK: vsak ano, ja vim co je filtr, ale u tehle veci se muze spatna zprava objevit ze dne na den, tedy odmitam uverit starym filtrum ;)

FIN: rekl bych, ze docela jo, jeste to proverim, dik ;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    DRAGON: No tak filtruj, šmudlo.
    FIN
    FIN --- ---
    DRAGON: postačí ti zkušenost člověka, který déle než rok posílá různé faktury různě po evropě a různé firmy různě po evropě mu posílají eura, která chodí na euro účet u fia a dle potřeby jsou převáděna na "český" účet v korunách? pokud ano, tak: pro takové účely je fio široko daleko to nejlepší a přes rok tam funguji bez sebemenšího problému. a ty děsivě levné europlatby mají právě proto, že se to realizuje přes jejich sesterské slovenské fio :-)
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    MRTVY_KENNY: taky si myslim, ze fio.cz je v zasade celkem slusne a bezproblemove pouzitelne. Spicka to urcite neni, ale v CR je rozhodne nekolik bank, ktere maji stranky horsi nez FIO.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    no.. ja nevim, nejaky drasticky rozdil treba mezi http://www.csas.cz/ a http://www.fio.cz/ nevidim.
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    Kdyz uz se tu debatuje ohledne FIO, tak odedneska maj v provozu vlastni sit 60 bankomatu (koupeno od Pharro) a v navaznosti na to 10 vyberu mesicne v techto bankomatech zdarma.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: fajn :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: řeknu ti to takhle - pracoval jsem v mBank a dlouho bylo FIO "moje" největší konkurence. web je jedna věc, ale speciálně na převody mezi CZ/SK je to ideální varianta. sám jsem si to kvůli tomu udělal (i když ten účet jinak aktivně nepoužívám). mBank to nemá - i když osobně vím, že se to plánovalo spustit krátce po startu. třeba se toho jednou dočkám...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam