KAREN: příchozí platby jsou podle mě mírně po deváté hodině (teď jsem se díval do historie SMS pushe - jednu mám 9:03, další 9:17 a jednu 9:35).
Odchozí platby jsou okolo 8 ráno a v 16:30. ostatně, je to napsané i v FAQ, stačí se tam podívat:
http://www.mbank.cz/pruvodce/faq/?category=71
Převody jsou realizovány každý pracovní den a to 2x denně. V případě zadání plateb před 8:00 se splatností týž den jsou tyto platby odeslány právě v 8:00 do clearingového systému ČNB (do té doby je vidíte v plánovaných platbách a můžete je zrušit prostřednictvím Internetového bankovnictví nebo mLinky). V případě zadání plateb se splatností týž den ale zadaných po 8:00 jsou tyto platby do clearingového systému ČNB odeslány v 16:30 týž den (do té doby je možné platbu zrušit prostřednictvím Internetového bankovnictví nebo mLinky). Tento balík plateb je však zúčtován ČNB až den následující po půlnoci.
Doba připsání na účet v jiné bance záleží na tom, kdy daná banka přijímá platby z ČNB a jak rychle je připisuje na účty klientů. Zákon o platebním styku určuje lhůtu pro mezibankovní převod maximálně 2 pracovní dny.
mBank přijímá platby z clearingového systému v průběhu celého dne a připisuje je ihned po zpracování svým klientům. Speciálně zpoplatněné expresní platby mBank nenabízí. Clearingový systém ČNB pracuje pouze ve všední dny!