• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: tak vytratilo - při nejhorším máš tři výběry kdekoliv za 9 Kč - lepší to má pokud vím jen LBBW. případně můžeš být příjemně překvapen, že máš tři zdarma ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CAIDEL:
    jo to mas pravdu ale nove prichozi uz bude jen zajimat ze je sit levnych bankomatu a ostatni jsou drahe... a to je presne to jak funguji dneska vsechny banky... u mBanky jsme vzdycky chapal jako maximalni vyhodu ze vybiram kde to jde... i kdyz toto se vytratilo s tim zpoplatnovanim...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: Zavedení sítě, která je levnější není žádné zvláštní zesložitění. Můžeš to v duchu úplně ignorovat a buď vybereš tak jako vždycky, nebo vybereš a pak zjistíš, že to bylo o pár korun levnější.

Složitější je to až ve chvíli, kdy se rozhodneš cíleně lovit levné bankomaty
    KOC256
    KOC256 --- ---
    I kdyz by to bylo super kdyby byla jista sit ktera by byla levnejsi... tak by to bylo jiste zesloziteni. A jak tu jiz zaznelo mBanka se mi libila pro svoji jednoduchost...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: mně by v zásadě přišlo ok 0-9-17,50... ale chápu mBank, že to není jednoduchá věc :/
    NELDE
    NELDE --- ---
    Adamm: Já myslím, že by nevadilo, že budou jiné ceny - naopak je matoucí,že ty bankomaty mají logo mBank a přitom tam žádné lepší ceny nejsou! To může lidi i naštvat. A mají to všechny banky, že jak je jejich logo, tak je to lacinější. Takže to mást nebude.
    Takže osobně bych se přikláněl k modelu 0-9-cokoli menšího než 35 (9 by bylo fajn). Nebo prostě za půl (to se snadno počítá) - tj. pokud je to bankomat s logem mBank, tak se všechny poplatky dělí 2. Tedy 0-4,50-17,50.
    Anebo ať konečně udělají nějaký ten bonusový program a dají tu výhodu do něj.

Suma Sumarum: to logo dneska nic neznamená? Kromě toho, že když ho použiji, tak mBank něco málo ušetřím, ale já z toho nic nemám? To je špatný marketing!
    PIZI
    PIZI --- ---
    ADAMM: Prave to me depta, tyhle ruzne zateze nad kteryma musim premyslet. Puvodne jsem chtel mbank ze to je konecne neco kde nemusim premyslet nad poplatky. Mam ucet kam chodi vyplata obcas neco vyberu z bankomatu. Vetsinou platim kartou, obcas nejaky prevod. A stejne uz se mi dari trefovat do zpoplatnenych vyberu. Takze stejne musim v duchu pocitat a hlidat kolikrat jsem vybral a kdy to bylo a jestli uz jsem opravnen na zdarma.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: no debata - i na mRadě - proběhla... právě "jak odměnit zákazníky, kteří budou vybírat z Euronet bankomatů a neměnit poplatky". něco se určitě dít bude - ale jakou to bude mít formu, to fakt není podle mě ještě vůbec rozhodnuté. jinak varianta "různé bankomaty zpoplatňovat různě" je pro mBank běžná v Polsku, kde to nejsou jen Euronet bankomaty, ale ještě další, takže tam od začátku byli klienti zvyklí vybírat ze "svých" bankomatů - což u nás ale neplatilo a imho luxus vybírat z jakéhokoliv bankomatu je jedním z výrazných plusů mBank např. i oproti FIO (aspoň já to tak mám).
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: ale kdyz se divam na mapu, tak to neni az tak hrozne.. ja bych to jako "zradu" teda nebral.. byt treba z klatov, tak uz nevim, ale je taky otazka, co s tema dirama na mape zamysli euronet.
    Bankomaty Euronet
    http://www.bankomaty.net/bankomaty-euronet.html

spis najit nejakou vyhodu, ktera se vyplati bance. resp. aby na tom ti super vyvojari nepracovali rok a pak dlasi rok to nedoladovali, aby to fungovalo, ze se to bude uctovat jinak..

precijen pokud je takovy vyber zadouci pro banku, melo by to byt pro zakaznika nejak atraktivnejsi, nez tu kartu strcit do prvni krabice, kterou potkam..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: alespon se zabrani frontam :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: psal jsem o tom před chvílí... [ ADAMM @ mBank ]

Jsou to Euronet bankomaty - s Euronetem se domluvilo spojení "napřímo", čili se obchází Visa, čili je to pro banku levnější. Ovšem vzhledem k tomu, že je jich 100 po celé republice (a hlavně v Praze), mBank se bojí toho, že kdyby zlevnila výběry z nich, tak se Češi věrní zásadě "soused má kozu, já ne - pane Bože, ať mu ta koza chcípne" jenom naštvou, protože zrovna oni nemají bankomat Euronetu nikde po ruce a to přece -není spravedlivé-.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Včera na Chodově v OC překvapení - na bankomatu je napsáno Citibank a mBank! Znamená to, že tam jsou lacinější výběry?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    YNZA:
    tak zase jsem bral ze se mBanka chce stale profilovat jako "nizkonakladova"...
    YNZA
    YNZA --- ---
    hur muze byt vzdycky, co takle vedeni uctu za 79,- a kazda transakce za 5,- :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    tak z tveho prispevku to vypada ze uz nemuze byt hure... trakze uz mohou prijit jen lepsi veci ne? ;-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: tak každý pokrok má smysl, uvidíme až se nasadí. Poslední změny se konkrétně mě dotkly vždy jen negativně takže od mBank už nic dobrého nečekám. Když to vezmu třeba v rychlosti, úroky na emax, výhodná půjčka 100k/36m, bezplatné karty k emaxu, mBilans, bezplatné výběry, neomezený počet převodů, změna u sipo a vlekoucí se problémy s csv exportem, email puschem - slovy klasika líp už bylo :-(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: no o Euronet bankomatech byla taky řeč.
    A byla to docela zajímavá debata - co byste udělali? Kdyby banka nechala současné ceny, ale pro výběr z bankomatu Euronetu by to třeba bylo místo 0 - 9 - 35 něco jako 0 - 0 - 19, tak tím potěšíte pár lidí a mnohem víc naštvete, protože okolo nemají bankomat Euronetu... takže se přemýšlí spíš nad tím, jestli se dá vymyslet něco jiného. ptal jsem se, jestli to třeba nebude tak, že do toho limitu 4k, co je potřeba na výběry zdarma, by se počítaly i právě výběry z bankomatu Euronetu. tak mi bylo řečeno, že tohle ne, ale že relativně uvažuju správným směrem...

a jinak - já sice chápu, že každý si rád kopne, ale myslím, že ty připravované věci prostě nejsou špatné. jo, co ještě asi můžu říct - bude možné převádět z kreditky peníze na účet (s podmínkami podobnými jako při výběru z bankomatu - čili za poplatek a s okamžitým úročením).

no... a taky už jsou výsledky Zlaté Koruny - opět vyhrálo GE Money se svým IB, mKonto je druhé, a mBusiness vyhrál cenu podnikatelů.

Cenu veřejnosti Zlatá koruna letos získala GE Money Bank :: Účty | Zprávy :: ZLATÁ KORUNA
    http://www.zlatakoruna.info/clanky/15-1-ucty/25505-cenu-verejnosti-zlata-koruna-letos-ziskala-ge-money-bank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: třeba zpoplatnění výběru mimo partnerskou síť bankomatů? :-D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: jasně, vyplníte formulář a objednáte si kurýra :)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Fungujou ještě možnost založeni učtu pres kuryra?
    Konecne sem ukecal manzelku ze je zbytecny platit poplatky v KB, ale nechce se ji jezdit zbytecne 60km kvuli jednomu blbymu podpisu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam