BUNDA: no o Euronet bankomatech byla taky řeč.
A byla to docela zajímavá debata - co byste udělali? Kdyby banka nechala současné ceny, ale pro výběr z bankomatu Euronetu by to třeba bylo místo 0 - 9 - 35 něco jako 0 - 0 - 19, tak tím potěšíte pár lidí a mnohem víc naštvete, protože okolo nemají bankomat Euronetu... takže se přemýšlí spíš nad tím, jestli se dá vymyslet něco jiného. ptal jsem se, jestli to třeba nebude tak, že do toho limitu 4k, co je potřeba na výběry zdarma, by se počítaly i právě výběry z bankomatu Euronetu. tak mi bylo řečeno, že tohle ne, ale že relativně uvažuju správným směrem...
a jinak - já sice chápu, že každý si rád kopne, ale myslím, že ty připravované věci prostě nejsou špatné. jo, co ještě asi můžu říct - bude možné převádět z kreditky peníze na účet (s podmínkami podobnými jako při výběru z bankomatu - čili za poplatek a s okamžitým úročením).
no... a taky už jsou výsledky Zlaté Koruny - opět vyhrálo GE Money se svým IB, mKonto je druhé, a mBusiness vyhrál cenu podnikatelů.
Cenu veřejnosti Zlatá koruna letos získala GE Money Bank :: Účty | Zprávy :: ZLATÁ KORUNA
http://www.zlatakoruna.info/clanky/15-1-ucty/25505-cenu-verejnosti-zlata-koruna-letos-ziskala-ge-money-bank