• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    YNZA
    YNZA --- ---
    "v polovině 80. let byli také všichni přesvědčeni, že svět počítačů nelze užívat jinak, než to dělal Microsoft a výrobci počítačů. Všichni byli nespokojení a do nějaké míry naštvaní. O počítačích se nějak mluvilo, realita byla přesně opačná. "

dnes je MS spokojeny, dotah to kam potreboval. vzdusne banky to chtej taky tak delat? :D
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Já právě všude četl jak jsem psal a jak psal BUNDA:
    Ale právě se raději ptám.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: opravdu? vždy jsme měl za to - a tak jsem informoval i klienty - že stačí zavést nové, staré se rušit nemusí.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZONICEK: Podle informací ČP to musíš v té původní bance zrušit.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZONICEK: ano stačí, ale pozor strhne se to až další měsíc.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Dotaz trochu obecný...
    Pokud jsem platil SIPO z Český spořky a teď chci z Mbank... Stačí mi založit na Mbank inkasní sipo a nic víc nedělat? Co jsem pochopil z článků, tak se to strhne z posledního zadaného (takže nemusím vůbec nikoho o ničem informovat)?
    Díky
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZUZANA: jinde je úrok i vyšší a bez potřeby plateb. Takže lze platit kartou s bonusy. Ale i tak dík, že maličko oddaluješ další poplatky :-)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    ADAMM: Děkuju.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZUZANA: viz stránky: Platby kartou k osobnímu účtu mKONTO,
    spořicímu účtu eMAX a mKREDITCE se sčítají.
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Ahoj, mám na mMax plus vyšší úročení a chtěla bych se zeptat, zda je možné si ho udržet i platbami kartou 4000 Kč z kreditní karty nebo to musí být jen z normální karty.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Někomu ve vedení konečně došlo, že to je dobrý zdroj přijmů?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MICKI: brzy to tak bude - sazebník ukazuje na změnu, která tepvre přijde, ještě reálně není ;) ale myslím, že kontokorentu pro osobní využití za imho dobrých podmínek se dočkáme už brzo. cenové nastavení:

Povolené přečerpání

a) otevření úvěru 0 Kč
    b) vedení úvěru do 25 000 Kč 19 Kč
    c) vedení úvěru od 25 001 Kč do 50 000 Kč 29 Kč
    d) obnova úvěru 0 Kč
    MICKI
    MICKI --- ---
    tak podle dnešní aktuality se větička "co mBank" neumí může zkrátit o jednu službu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    ja zatim platil jen jednou :) Takze toto me tolik neboli ale ...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: tak vytratilo - při nejhorším máš tři výběry kdekoliv za 9 Kč - lepší to má pokud vím jen LBBW. případně můžeš být příjemně překvapen, že máš tři zdarma ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CAIDEL:
    jo to mas pravdu ale nove prichozi uz bude jen zajimat ze je sit levnych bankomatu a ostatni jsou drahe... a to je presne to jak funguji dneska vsechny banky... u mBanky jsme vzdycky chapal jako maximalni vyhodu ze vybiram kde to jde... i kdyz toto se vytratilo s tim zpoplatnovanim...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: Zavedení sítě, která je levnější není žádné zvláštní zesložitění. Můžeš to v duchu úplně ignorovat a buď vybereš tak jako vždycky, nebo vybereš a pak zjistíš, že to bylo o pár korun levnější.

Složitější je to až ve chvíli, kdy se rozhodneš cíleně lovit levné bankomaty
    KOC256
    KOC256 --- ---
    I kdyz by to bylo super kdyby byla jista sit ktera by byla levnejsi... tak by to bylo jiste zesloziteni. A jak tu jiz zaznelo mBanka se mi libila pro svoji jednoduchost...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: mně by v zásadě přišlo ok 0-9-17,50... ale chápu mBank, že to není jednoduchá věc :/
    NELDE
    NELDE --- ---
    Adamm: Já myslím, že by nevadilo, že budou jiné ceny - naopak je matoucí,že ty bankomaty mají logo mBank a přitom tam žádné lepší ceny nejsou! To může lidi i naštvat. A mají to všechny banky, že jak je jejich logo, tak je to lacinější. Takže to mást nebude.
    Takže osobně bych se přikláněl k modelu 0-9-cokoli menšího než 35 (9 by bylo fajn). Nebo prostě za půl (to se snadno počítá) - tj. pokud je to bankomat s logem mBank, tak se všechny poplatky dělí 2. Tedy 0-4,50-17,50.
    Anebo ať konečně udělají nějaký ten bonusový program a dají tu výhodu do něj.

Suma Sumarum: to logo dneska nic neznamená? Kromě toho, že když ho použiji, tak mBank něco málo ušetřím, ale já z toho nic nemám? To je špatný marketing!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam