• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZONICEK: to byl PayPal imho...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ZONICEK: to byl paypal, ze sis nastavil nejak euro misto korun snad? jinak nevim..
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Budu teď platit asi 20 000 na booking.com přes kartu. Jednou jste tu psali, že jsou 2 možnosti nastavení na kartě (aby byl lepší kurz) vůbec tomu nerozumim, takže ani nevim pod čim to hledat. Něco jako kurz mbank a kurz něčeho jiného. Nevíte někdo nápovědu? díky
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: dělalo se do 80% LTV, to snížení na 50% bylo přechodné a už se zase dávají hypotéky do 70-80%.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Jenže mBank stejně nikdy nedávala více než 50% LTV. Nicméně variabilní sazba 1% nad sazbu ČNB je fakt luxus. Ale ona ani současná Light není špatná - šel bych na ní, jenže já mám bilanční účet a nerad bych o něj přišel.
    U spořky mě hlavně štvalo, že trvají na inkase a navíc je tam měsíční poplatek. Ale v rámci programu výhod mi kdysi nabízeli neplatit za vedení účtu, když máš další produkty - v té době jsem se jim ale vysmál.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    YNZA: vidis. a ja se pomalu modlim, aby air bank hypoteka "od 2013" znamenalo, ze ji pripadne v unoru stihnu chytnout.. kdyby nahodou opravdu "bouchali do stolu", rad bych toho zavcasu vyuzil..
    vlastnici startovaci mhypoteky asi vi, o cem mluvim (mam u sporky 5,75% + nutne zbytecne konto s poplatkama navic)..

ale pocitam, ze to stejne neklapne a kdo vi, kdy to spusti, pripadne se mi vysmejou, pac to bude refinanc po peti letech puvodne ze 100% hypo...
    YNZA
    YNZA --- ---
    bankam jde stejne hlavne vo to nacpat ti hypoteku az se z toho poseres
    SKORZ
    SKORZ --- ---
    //OT

zdrogovat a zahodit :D

//OT - sorry, musel jsem
    NELDE
    NELDE --- ---
    YNZA: Jenže ten svět počítačů změnil hlavně sítě a internet. A MS byl většinou ten poslední, kdo se přizpůsobil (ale celkem dobře). Svět bank se změnil díky internetbankingu (v 80. letech to zapisovaly úřednice ručně do papírů). Je pravda, že internetbanking se stále ještě rozvíjí a možnosti jednotlivých bank jsou velmi odlišné. Takže pokud něco dramatického, tak ovládání účtu na nějaké jiné filozofii. Něco jako drug and drop mezi účty.
    YNZA
    YNZA --- ---
    "v polovině 80. let byli také všichni přesvědčeni, že svět počítačů nelze užívat jinak, než to dělal Microsoft a výrobci počítačů. Všichni byli nespokojení a do nějaké míry naštvaní. O počítačích se nějak mluvilo, realita byla přesně opačná. "

dnes je MS spokojeny, dotah to kam potreboval. vzdusne banky to chtej taky tak delat? :D
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Já právě všude četl jak jsem psal a jak psal BUNDA:
    Ale právě se raději ptám.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: opravdu? vždy jsme měl za to - a tak jsem informoval i klienty - že stačí zavést nové, staré se rušit nemusí.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZONICEK: Podle informací ČP to musíš v té původní bance zrušit.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZONICEK: ano stačí, ale pozor strhne se to až další měsíc.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Dotaz trochu obecný...
    Pokud jsem platil SIPO z Český spořky a teď chci z Mbank... Stačí mi založit na Mbank inkasní sipo a nic víc nedělat? Co jsem pochopil z článků, tak se to strhne z posledního zadaného (takže nemusím vůbec nikoho o ničem informovat)?
    Díky
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZUZANA: jinde je úrok i vyšší a bez potřeby plateb. Takže lze platit kartou s bonusy. Ale i tak dík, že maličko oddaluješ další poplatky :-)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    ADAMM: Děkuju.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZUZANA: viz stránky: Platby kartou k osobnímu účtu mKONTO,
    spořicímu účtu eMAX a mKREDITCE se sčítají.
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Ahoj, mám na mMax plus vyšší úročení a chtěla bych se zeptat, zda je možné si ho udržet i platbami kartou 4000 Kč z kreditní karty nebo to musí být jen z normální karty.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Někomu ve vedení konečně došlo, že to je dobrý zdroj přijmů?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam