• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    KAREN:
    No zkoušel, ale oni si to můžou (ale nemusí stáhnout) a otázka, kdy si to stáhnout...
    Mám to rezervnuté 2 dny a zatim nic (ani email, ani blokace na kartě) :(
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZONICEK: myslim, ze tyhle spolecnosti, resp. hotely u nich registrovany, chtej pro rezervaci primo kreditku - ne klasickou debetni kartu. (aspon pro jeden podobnej server jsem texty v tomhle duchu prekladala...) a zkousel jsi to teda rezervovat??
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Nemáte prosím někdo zkušenost s rezervací na booking.com s mkartou?
    Na booking.com se píše: Hotely obvykle neakceptují debetní karty jako záruku rezervace
    A v mbank mám zobrazeno, že mkarta je debetní viz.: Autorizační limity debetní karty

Nezkoušel jste to někdo?
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Ano. Pokud byla špatná na serveru v nějakou dobu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    ve dvou prohlizecich?
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Spíše corrupted cache. Mělas nějakou dočasnou verzi a ta se užívala (nová se pak nestáhla) a nefungovala.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NELDE:
    KAREN:
    KOC256:
    ADAMM: restart vyresil. jako by byla nejak corrupt pamet / grafika. bud jak bud, problem na my strane. diky za soucinnost. :]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RAINBOF:
    ymslel jsme obecne chybu na jeho PC... :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VASHA: plánuje, první testy proběhnou pravděpodobně velmi brzo, mRadní se už přihlašovali na testování (mě se to netýká, ale když budu mít něco nového, tak dám vědět).
    NELDE
    NELDE --- ---
    Juanita - zkus Ctrl+F5
    VASHA
    VASHA --- ---
    Měl bych dotaz ohledně plánování iOS aplikace? Koukal jsem že polská verze existuje. Chystá se do budoucnosti něco i tady?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOC256: nemyslim ze je to OS bug. Obcas takhle zapracuji antiviry nebo toolbary
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja myslim ze to tu moc resime. Jasne uzý z prvnich par postu vyplynulo ze je chyba jen u JUANITA a jelikoz pise ze mu to dela ve dvou ruznych prohlizecich tak to bude nejaky OS bug. Dalsi potvrzovani funkcnosti osttanich lidi mu asi uz nepomuze ;-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JUANITA: zkus si stahnout mozilu portable tohle je divny.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KAREN: zahada.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: hee? dneska jsem se tam logovala snad dvakrat v prubehu dne - a vsechno fungovalo normalne / ff 4.0.1
    YNZA
    YNZA --- ---
    ff3.6 ok
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: jinak jsem se teď díval na mFórum a je tam úplně ticho - což by zcela jistě nebylo, kdyby se to týkalo hodně lidí...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JUANITA:
    nejaky reset zoomovani okna? vypada to nejake divne...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: u mě chrome ok... nemáš nějaký plug-in/add-on? můžeš zkusit na jiném počítači?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam